• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

E-scooters 

Een elektrische scooter kopen of leasen? Amsterdam's Scootercity heeft een ruim aanbod elektrische scooters, waaronder de e-bikes van het innovatieve en stijlvolle merk NIU. Maar ook voor elektrische Kymco scooters, de Vespa Elettrica of e-scooters van AGM en BTC bent u bij ons aan het juiste adres. Een elektrische scooter is een schoon en gerui...

Een elektrische scooter kopen of leasen? Amsterdam's Scootercity heeft een ruim aanbod elektrische scooters, waaronder de e-bikes van het innovatieve en stijlvolle merk NIU. Maar ook voor elektrische Kymco scooters, de Vespa Elettrica of e-scooters van AGM en BTC bent u bij ons aan het juiste adres. Een elektrische scooter is een schoon en geruisloos alternatief voor de benzinescooter. U rijdt CO2 vrij en heeft geen dure tankbeurten meer nodig.

Er zijn e-scooters met uitneembare accu's, zodat u gemakkelijk de accu overal kunt opladen. En keuze uit elektrische bromscooters (45 km/u) of snorscooters (25 km/u). De actieradius is de afstand die u met een volledig opgeladen accu kunt afleggen. Amsterdam's Scootercity heeft een ruim assortiment elektrische scooters van verschillende stijlen en modellen. Welke e-scooter kiest u?

Bent u ondernemer? Dan kunt u mogelijk profiteren van investeringsaftrek en overheidskorting op elektrische scooters.


Meer
Toont 1 - 10 uit 10 items

Catalogus