• IN3 termijnen betalen
 • Meer dan 800 scooters op voorraad
 • Officieel dealer van alle grote merken
 • Snelle levering
 • Gratis verzending boven €60,-
 • 4 vestigingen in Amsterdam

E-scooters 

Toont 1 - 12 uit 27 items

Dé specialist voor een elektrische scooter

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en scherp geprijsde elektrische scooter? De specialist Amsterdam’s Scootercity heeft een ruim assortiment elektrische scooters in diverse modellen en stijlen. We voeren onder andere de merken NIU, Vespa, AGM en Kymco. Plaats uw bestelling eenvoudig online of kom langs voor vrijblijvend advies in een van onze scooterwinkels in Amsterdam.

 • Groot assortiment elektrische scooters
 • Snelle levering in heel Nederland
 • 4 vestigingen met ruime showroom in Amsterdam
 • Gratis proefrit

Milieubewust reizen met een elektrische scooter

We zijn allemaal steeds meer bezig met het klimaat, dus ook het reizen doen we tegenwoordig op een duurzame manier. Elektrische scooters sluiten hier perfect op aan: ze zijn stil en stoten geen vervuilende uitlaatgassen uit. De elektrische scooter vormt dan ook een duurzame en milieubewuste oplossing om van A naar B te reizen.

Voordelen van een elektrische scooter

Naast dat een elektrische scooter beter is voor het milieu, heeft deze variant nog veel meer voordelen ten opzichte van een reguliere scooter. We sommen de voordelen voor u op:

 • Snel en gemakkelijk opladen via een stopcontact aan huis of op uw werk.
 • Nooit meer langs een tankstation: bespaar een hoop geld aan brandstof.
 • De accu is altijd startklaar: nooit meer startproblemen bij hevige regen of lage temperaturen.
 • Een elektrische scooter is veel stiller dan een scooter met verbrandingsmotor.

Enorme actieradius

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de accu van een elektrische scooter snel leeg gaat. Niets is echter minder waar: met de technologie van tegenwoordig rijdt een elektrische scooter gemiddeld 80 kilometer op een volle accu. En er zijn zelfs modellen die een nóg hogere actieradius hebben. Hiermee is een e-scooter uitermate geschikt voor woon-werkverkeer en recreatief gebruik.

Vespa Elettrica

Al ruim 70 jaar maakt Vespa scooters met verbrandingsmotor, maar sinds kort heeft de Italiaanse scootergigant ook een elektrische scooter op de markt gebracht: de Vespa Elettrica. De Elettrica heeft het stijlvolle design dat u gewend bent van een Vespa, maar is nu uitgevoerd met een stille en schone elektromotor. De elektrische Vespa heeft een bereik van maar liefst 100 kilometer en een oplaadtijd van slechts 4 uur. Kortom: een e-scooter van wereldklasse.

NIU elektrische scooter

Het elektrische scootermerk NIU is opgericht door een succesvol team dat een achtergrond heeft bij o.a. Microsoft en Huawei. NIU gelooft in een tijdperk van elektrische mobiliteit en de slogan ‘A NIU way forward’ sluit hier perfect op aan. Amsterdam’s Scootercity is officieel dealer van NIU elektrische scooters. U koopt bij ons onder andere de:

AGM elektrische scooter

Het Nederlandse kwaliteitsmerk AGM heeft diverse elektrische scooters voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de AGM ECO: een volwaardige e-scooter met een opvallende, futuristische look. De ECO is uitgerust met verschillende moderne gadgets, zoals cruise control, een keyless startsysteem, een op afstand te openen zadel en nog veel meer. AGM bewijst hiermee dat ze een serieuze speler zijn op het gebied van innovatieve elektrische scooters.

Kymco elektrische scooter

Amsterdam’s Scootercity is officieel Kymco Flagship Store en dat betekent dat u het complete Kymco assortiment bij ons kunt proefrijden en kopen. U vindt bij ons onder andere de Kymco E-Vitality: een geweldige elektrische stadsscooter met fijne rijeigenschappen en vele extra’s.

Aanbiedingen