BTC Riva I Sport


BTC is hét Nederlandse scootermerk dat al 10 jaar actief is op zowel de nationale als de internationale scootermarkt. ''Ride BTC, Ride Quality." Met deze slogan willen ze benadrukken dat ze voor betaalbare scooters staan die voldoen aan Europese kwaliteitseisen. De BTC scooterlijn bestaat uit scooters die geschikt zijn voor een ieder die scooter wil rijden. Van sportief tot retro, er is een BTC scooter voor iedereen.

 

De Riva I Sport is de sportieve uitvoering van de Riva I. Deze scooter is een samensmelting van retro en sportief. Deze scooter wordt gekenmerkt door zijn bagagedrager en vierkante koplamp. En doet u meteen denken aan de Vespa Sprint, deze Riva I Sport heeft zijn inspiratie verkregen van het merk Vespa. Deze look-alike Vespa Sprint heeft een ander prijskaartje dan de Vespa Sprint.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.