Kymco Agility 16+


Met de slogan ‘‘Better than Best’’ heeft Kymco aangekondigd dat het hun doel is om de beste motor aangedreven producten en technische diensten te leveren. Verder heeft Kymco een uitgebreid assortiment aan scooters en motorscooters waar er voor ieder wel wat wils tussen zit. Als officiële Kymco Store kunt u het complete assortiment bij ons zien en testrijden op een demo.

 

De Kymco Agility 16+ is verkrijgbaar met een 125cc, 150cc en een 200cc motorinhoud. De Kymco 16+ is door zijn 16 inch voorwiel een comfortabele motorscooter om op te rijden. Daarom is deze motorscooter uitermate geschikt voor lange afstanden. Motorrijders die het A1 rijbewijs of hoger hebben mogen op de Kymco Agility 16+ 125cc rijden. Rijders met een motorrijbewijs A en A2 mogen op de Kymco Agility 16+ 150cc en 200cc rijden.

 

Bekijk hieronder ons aanbod Kymco Motorscooters.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.