SYM Fiddle IV


Sym Fiddle IV scooter kopen

Een vernieuwde versie van de klassieke SYM Fiddle scooter. De SYM Fiddle IV is klaar voor de toekomst! Zowel het uiterlijk als de techniek in de scooter zijn onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn; een scooter met een klassiek design gecombineerd met de technologische innovaties van vandaag.

 

Injectiemotor

De SYM Fiddle IV heeft nu een brandstofinjectie motor. Dit is de nieuwste techniek van dit moment. Niet alleen zuiniger en dus beter voor het milieu, ook het rijgemak is bij scooters met injectiemotor veel groter. Tevens heeft de SYM Fiddle IV een speciaal door SYM ontwikkeld Anti-lift motorophangingsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat ongeacht of u nu optrekt of afremt het bodywork stabiel blijft. Hierdoor geniet u van een ultiem rijcomfort.

 

Waarom kiezen voor Amsterdam's Scootercity?

Als u kiest voor Amsterdam's Scootercity geniet u van vele voordelen:

 

- Ruim aanbod SYM scooters

- Zowel nieuwe als tweedehands modellen

- Gratis verzending bij online bestellingen

- Betaal In3 termijnen

- Inruil mogelijk

- 4 showrooms in Amsterdam

 

Sym scooter leasen

Een scooter kopen is een grote uitgave. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen het aankoopbedrag heeft klaarliggen. Daarom is het ook mogelijk om bij Amsterdam's Scootercity een SYM scooter te leasen tegen een vast maandbedrag. Wanneer u leaset, bent u direct eigenaar van de scooter en profiteert u ook gewoon van de garantie. We vertellen u graag meer over de voordelen van leasen. Neemt u gerust contact met ons op.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Segway Cashback