Piaggio Liberty


Bent u op zoek naar een betrouwbare scooter? Dan moet u zeker de Piaggio Liberty kopen. De Piaggio Liberty valt meteen op door zijn grote wielen. De grote 16 inch wielen maken de Piaggio Liberty niet alleen opvallend maar hierdoor rijdt deze scooter bovendien ook comfortabel en veilig. Grote wielen hebben meer contact met het wegdek en hierdoor krijgt u een betere wegligging. De verfijnde techniek die deze scooter heeft is uiterst betrouwbaar en door zijn soepele vering en besturing kan de Piaggio Liberty 50cc scooter alles aan!

De Piaggio Liberty is uitgerust met de nieuwe generatie zuinige iGet motoren. Deze injectie motoren zijn een stuk zuiniger, efficiënter, schoner en stiller dan zijn voorganger. De Liberty komt ook in een 125cc motorscooter uitvoering.

 

Indien u op zoek bent naar een scooter van een A-merk dan zit u goed met een Piaggio scooter. Piaggio is namelijk één van de meest toonaangevende scootermerken. Dit komt mede doordat Piaggio haar producten steeds maar blijft verbeteren met de nieuwste innovaties en technologieën.

 

 

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Segway Cashback