Kymco E-Vitality


Als Kymco Flagship Store heeft Amsterdam's Scootercity alle Kymco modellen in haar showroom. Zo ook de Kymco elektrische scooter, de Kymco E-Vitality. De Kymco E-Vitality is een elektrische scooter die gemakkelijk op te laden is, en dankzij de beschikbare ruimte ook geschikt is voor langere mensen. De Kymco Vitality is nu ook elektrisch! De Vitality is één van de meest populaire stadsscooter van Kymco. Deze E-Vitality is de ideale elektrische scooter voor in de stad.

 

Met de slogan ‘‘Better than Best’’ heeft Kymco aangekondigd dat het hun doel is om de beste motor aangedreven producten en technische diensten te leveren. Verder heeft Kymco een uitgebreid assortiment aan scooters en motorscooters waar er voor ieder wel wat wils tussen zit. Als officiële Kymco Store kunt u het complete assortiment Kymco Elektrische Scooters bij ons zien en testrijden op een demo.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.