Piaggio Motorscooters


Piaggio motorscooters

Piaggio wordt wereldwijd als één van de meest toonaangevende merken erkend als het gaat om motorscooters. Kiest u voor een Piaggio motorscooter, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, elegante exclusieve design en de nieuwste technologie. Bij Amsterdam's Scootercity hebben we alle Piaggio motorscooters in het assortiment en kunt u deze zelfs bezichtigen in onze exclusieve Piaggio showroom aan de Cornelis Trooststraat. 

Piaggio modellen

De Piaggio motorscooterlijn bestaat uit drie modellen die alle drie stijlvol en hoogwaardig zijn. Het motorgamma loopt van 125cc tot 400cc. De 125cc modellen mag u met een A1 rijbewijs besturen, voor de 300cc en 400cc motorscooters heeft u een A2 rijbewijs nodig.

Piaggio Liberty

De Piaggio Liberty valt op door de grote velgen, vooral bij het voorwiel. Men noemt dit een zogenaamde high-wheel motorscooter. Het is een motorscooter waarmee u veel vrijheid zult ervaren. De Piaggio Liberty 125 is met een A1 rijbewijs te besturen en is een zeer zuinige motorscooter. De iGet motor van de Piaggio Liberty is nog efficiënter, zuiniger en stiller en voldoet aan de laatste milieunormen. De Piaggio Liberty 125 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ook nog als sportuitvoering verkrijgbaar, de Piaggio Liberty 125 Sport.  

Piaggio Medley 

De Piaggio Medley is net als de Piaggio Liberty een highwheel motorscooter. Bij het ontwerpen van de Piaggio Medley 125 is gedacht aan een de voordelen van een lichte en wendbare motorscooter aan de ene kant met de prestaties van een zwaardere motorscooter. En het resultaat is zeer verbluffend. De Piaggio Medley is zeer wendbaar en toegankelijk, maar de prestaties van de motor van de Medley zullen u doen verbazen. Zowel de Piaggio Medley 125 als de sportievere variant, de Piaggio Medley 125 S, zijn met A1 rijbewijs te besturen.

Piaggio Beverly

De Piaggio Beverly is de zwaarste motorscooter van Piaggio en bedoelt voor het wat zwaardere werk. Het model is verkrijgbaar met een 300cc motor en een 400cc motor. Beide varianten komen in verschillende moderne kleuren en zijn tevens als Sport versie te verkrijgen. De Piaggio Beverly is de meest succesvolle motorscooter uit het Piaggio gamma, mede door de combinatie van een krachtige motor, topcomfort, veiligheid en elegant design. De Piaggio Beverly 300 en de Piaggio Beverly 400 zijn te besturen met een A2 rijbewijs. 

Waarom kiezen voor Amsterdam's Scootercity?

Amsterdam's Scootercity is met vier vestigingen in Amsterdam de grootste Piaggio dealer van Amsterdam en omstreken. We hebben een ruime voorraad, die speciaal te bewonderen is in onze exclusieve Piaggio Store aan de Cornelis Trooststraat. U kunt bij ons vertrouwen op jarenlange expertise en vakmanschap van onze monteurs, die werken met speciale Piaggio diagnose tools en trainingen volgen georganiseerd door Piaggio. 

Koop uw Piaggio motorscooter bij Amsterdam's Scootercity en profiteer van de volgende voordelen:

 • Speciale single brand Piaggio showroom
 • Ruim aanbod Piaggio scooters
 • Zowel nieuwe als tweedehands modellen
 • Inruil mogelijk
 • Gratis afgeleverd bij online bestelling
 • Betaal In3 termijnen
 • 2 showrooms in Amsterdam
 • Zeer snelle levertijd

Piaggio motorscooter kopen

Wanneer u een Piaggio motorscooter koopt bij Amsterdam's Scootercity profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Gratis thuisgestuurd en rijklaar gemaakt
 • Levering uit eigen voorraad, dus snel in huis
 • De mogelijkheid van leasen of betalen in termijnen via In3
 • Een gratis proefrit en persoonlijk advies bij onze single brand Piaggio Store

Proefrit maken bij Amsterdam's Scootercity

Wanneer u in Amsterdam bent, raden we u aan om een proefrit te komen maken bij onze exclusieve Piaggio Store in Amsterdam Zuid. Zo weet u zeker of de Piaggio motorscooter bij u past. Onze medewerkers geven u graag advies over Piaggio motorscooters, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Heeft u nog vragen over de Piaggio motorscooters?

Wanneer u vragen heeft over uw bestelling of een van onze producten, kunt u ons telefonisch bereiken via 020 4708 340 of een e-mail sturen naar info@scootercity.nl. We staan u graag te woord.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Segway Cashback