• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Piaggio Scooters 

Toont 1 - 6 uit 6 items

Indien u op zoek bent naar een scooter van een A-merk dan zit u goed met een Piaggio scooter. Piaggio is namelijk één van de meest toonaangevende scootermerken. Dit komt onder andere doordat Piaggio haar producten steeds maar blijft verbeteren met de nieuwste innovaties en technologieën. De Piaggio Zip, Piaggio Liberty en Piaggio Fly; het zijn allemaal zeer betrouwbare scooters. De Piaggio Zip is nu blijvend in prijs verlaagd. U heeft hiermee een zeer betaalbare scooter met een super betrouwbare kwaliteit.

 

Wilt u een Piaggio scooter kopen? Bij Amsterdam's Scootercity bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk Piaggio Premium Prime dealer. Het Piaggio Premium Prime dealerschap is het hoogst haalbare dealerschap dat Piaggio uitreikt aan zijn dealers.

 

Bij Amsterdam's Scootercity heeft u een ruime keuze in scooters van A-merken, waaronder de Piaggio scooter. Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Bekijk hieronder ons actuele aanbod Piaggio scooters en bestel uw nieuwe scooter bij de grootste online scooterdealer van de Benelux. Of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam. We helpen u graag bij het vinden van uw ideale scooter. Liever een tweedehands scooter? Bekijk dan hier ons actuele occasion aanbod, met onder andere Vespa tweedehands en Piaggio tweedehands scooters.