• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Piaggio Scooters 

Indien u op zoek bent naar een scooter van een A-merk dan zit u goed met een Piaggio scooter. Piaggio is namelijk één van de meest toonaangevende scootermerken. Dit komt onder andere doordat Piaggio haar producten steeds maar blijft verbeteren met de nieuwste innovaties en technologieën. De Piaggio Zip, Piaggio Liberty en Piaggio Fly; het zijn a...

Indien u op zoek bent naar een scooter van een A-merk dan zit u goed met een Piaggio scooter. Piaggio is namelijk één van de meest toonaangevende scootermerken. Dit komt onder andere doordat Piaggio haar producten steeds maar blijft verbeteren met de nieuwste innovaties en technologieën. De Piaggio Zip, Piaggio Liberty en Piaggio Fly; het zijn allemaal zeer betrouwbare scooters.

 

Het is officieel, wij mogen het nieuwe jaar beginnen als Piaggio Premium Prime dealer. Wij hebben met trots het Piaggio Prime Service certificaat in ontvangst mogen nemen. Het Piaggio Premium Prime dealerschap is het hoogst haalbare dealerschap dat Piaggio Italië uitreikt aan zijn dealers.

 

Bij Amsterdam's Scootercity heeft u een ruime keuze in scooters van A-merken, waaronder de Piaggio scooter. Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Bekijk hieronder ons actuele aanbod Piaggio scooters en bestel uw nieuwe scooter bij de grootste online scooterdealer van de Benelux. Of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam.

 


Meer
Toont 1 - 7 uit 7 items

Aanbiedingen