• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Birò 

Toont 1 - 9 uit 9 items

Birò 'Power of Freedom' - Slim en Elektrisch rijden. In het drukke stadsverkeer is de Birò het perfecte alternatief voor de auto. Deze compacte en handige elektrische city car biedt comfort én veel opbergruimte. Kies een accu die bij u past; een uitneembare lithium Re-Move accu of een maxi vaste accu met een actieradius van maar liefst 100 kilometer. De Birò is volledig te personaliseren en is ideaal als marketingtool voor uw bedrijf.

 

Amsterdam's Scootercity is uw Birò verkooppunt en is Birò dealer van alle uitvoeringen. Wij leveren snel en direct uit voorraad. Bezoek onze showrooms in Amsterdam Zuid en Amsterdam IJburg voor een proefrit en voor meer informatie over het kopen of leasen van deze elektrische stadsauto.

 

Birò: 100% elektrisch, stijlvol, milieuvriendelijk, flexibel en veilig.

 

Als ondernemer profiteert u van investeringsaftrek en overheidskorting wanneer u overstapt op zakelijk elektrisch rijden, zoals met de Birò citycar, een e-scooter of elektrische fiets. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) kunt u uw fiscale winst verlagen U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Met de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL) kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is de willekeurige afschrijving beperkt tot 76%. Door sneller afschrijven, vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Meer informatie over deze subsidieregelingen voor schoon vervoer vindt u hier.