• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Vespa GTS 

Het merk Vespa is het parade paardje van de Piaggio Group. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Deze kenmerken komen ook weer terug in de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Met deze twee scooters heeft Vespa goede ver...

Het merk Vespa is het parade paardje van de Piaggio Group. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Deze kenmerken komen ook weer terug in de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Met deze twee scooters heeft Vespa goede vervangers voor de LX en S op de markt gezet.

 

De Vespa GTS range bestaat uit verschillende uitvoeringen en is verkrijgbaar met een 125cc en 300cc motorinhoud. Naast een klassieke uitvoering is de Vespa GTS verkrijgbaar in de sportieve GTS Super, de GTS Super Sport en de GTS Touring. De Vespa GTS is stijlvol, elegant en sportief. Deze motorscooter is voorzien van vele chromen details.

 

Bent u benieuwd naar de Vespa motorscooters van Amsterdam's Scootercity? Bekijk ons actuele aanbod hier.


Meer
Toont 1 - 7 uit 7 items

Aanbiedingen