• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Vespa Scooters 

Vespa is al jaren een begrip in Nederland. Het merk is dan ook niet voor niets het parade paardje van de Piaggio Group. Wilt u een Vespa scooter kopen? De Vespa Sprint en de Vespa Primavera zijn er in diverse varianten. Bij Amsterdam's Scootercity leveren we direct uit voorraad. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakk...

Vespa is al jaren een begrip in Nederland. Het merk is dan ook niet voor niets het parade paardje van de Piaggio Group. Wilt u een Vespa scooter kopen? De Vespa Sprint en de Vespa Primavera zijn er in diverse varianten. Bij Amsterdam's Scootercity leveren we direct uit voorraad. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa scooter nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Deze kenmerken komen ook weer terug in de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Met deze twee scooters heeft Vespa goede vervangers voor de Vespa LX en Vespa S op de markt gezet.

 

Naast de 50cc scooters van Vespa hebben we ook de motorscooters in ons assortiment. Om uw Vespa aan te kleden hebben we verschillende Vespa accessoires en onderdelen in onze webshop, zoals een windscherm, valbeugels, dragers en topkoffers.

Uw Vespa scooter in Custom Paint? U kunt bij ons uw Vespa spuiten in alle kleuren van de regenboog! Of uw zadel en handvatten laten bekleden. Customise uw Vespa scooter exact naar uw wens!

 

Bekijk hier ons aanbod Vespa Scooters. Liever een tweedehands Vespa? U kunt hier ons huidige Vespa Occasion aanbod bekijken.


Meer
Toont 1 - 11 uit 11 items