• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam

Brommobiel 

Toont 1 - 10 uit 10 items

Elektrische brommobiel kopen of leasen

Elektrische brommobielen zijn een ideaal alternatief voor de auto. Deze elektrische brommobielen worden ook wel minicars, citycar of brommauto genoemd. De citycars bieden een oplossing voor mensen die goedkoop en schoon willen rijden en parkeren in en om het stadsverkeer. 100% elektrisch, stijlvol, milieuvriendelijk, flexibel en veilig.

Bij Amsterdam’s Scootercity bent u aan het juiste adres om een elektrische brommobiel te kopen of leasen. Ons assortiment elektrische minicars bestaat uit de merken Birò en Move Citycar. Beide modellen rijden 100% elektrisch en zijn makkelijk op te laden via het normale 230v netwerk. U bent dus niet afhankelijk van een aparte laadpaal of laadvoorziening. Wij leveren snel en direct uit voorraad. Wilt u meer informatie over het kopen of leasen van deze innovatieve elektrische brommobielen of een gratis proefrit maken? Bezoek één van onze 4 locaties of neem contact met ons op voor een afspraak. 

Move Citycar - Smart car 

De elektrische voertuigen van Move worden gezien als de meest innovatieve elektrische smart cars van dit moment en beschikken over allerlei moderne technieken zoals een airco, panoramadak, navigatiesysteem, achteruitrijcamera en soundsystem. Met slechts één oplaadbeurt van de accu kunt u met deze elektrische minicar tot maar liefst 100 kilometer elektrisch rijden.

Birò elektrische citycar

Birò 'Power of Freedom' - Slim en Elektrisch rijden. In het drukke stadsverkeer is de Birò het perfecte alternatief voor de auto. Deze compacte en handige elektrische city car biedt comfort én veel opbergruimte. Kies een accu die bij u past; een uitneembare lithium Re-Move accu of een maxi vaste accu met een actieradius van maar liefst 100 kilometer. De Birò is volledig te personaliseren en is ideaal als marketingtool voor uw bedrijf.

Amsterdam's Scootercity is uw Birò verkooppunt en is Birò dealer van alle uitvoeringen. Wij leveren snel en direct uit voorraad. Bezoek onze showrooms voor een proefrit en voor meer informatie over het kopen of leasen van deze elektrische stadsauto.

 

Investeringsaftrek elektrisch rijden

Als ondernemer profiteert u van investeringsaftrek en overheidskorting wanneer u overstapt op zakelijk elektrisch rijden, zoals met de Birò of Move citycar, een e-scooter of elektrische fiets. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) kunt u uw fiscale winst verlagen U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Met de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL) kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is de willekeurige afschrijving beperkt tot 76%. Door sneller afschrijven, vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Meer informatie over deze subsidieregelingen voor schoon vervoer vindt u hier.

Aanbiedingen