Brommobiel


Elektrische brommobiel kopen

Elektrische brommobielen zijn een ideaal alternatief voor de auto. Deze elektrische brommobielen worden ook wel minicars, citycar of bromauto’s genoemd. Dit type voertuig biedt een oplossing voor mensen die goedkoop en schoon willen rijden en willen parkeren in en om het stadsverkeer. 100% elektrisch, stijlvol, milieuvriendelijk, flexibel en veilig.

Over onze brommobielen

Bij Amsterdam’s Scootercity heeft u keuze uit twee merken elektrische minicars: Birò en Move Citycar. Beide modellen zijn te besturen met een AM-rijbewijs, rijden 100% elektrisch en zijn makkelijk op te laden via het normale 230v netwerk. U bent dus niet afhankelijk van een aparte laadpaal of laadvoorziening. We leveren uw nieuwe brommobiel snel en direct uit voorraad. Wilt u meer informatie over het kopen of leasen van deze innovatieve elektrische brommobielen of een gratis proefrit maken? Bezoek onze winkel in Amsterdam Zuid of neem contact met ons op voor een afspraak.

Voordelen van Amsterdam’s Scootercity

  • Divers aanbod minicars
  • Gratis thuisgestuurd
  • Rijklaar gemaakt
  • Zo snel mogelijk geleverd
  • Leasen is mogelijk
  • Van harte welkom voor een proefrit

Keuze uit verschillende brommobielen

Wij hebben verschillende varianten brommobielen en accessoires.

Move Citycar - Smart car

De elektrische voertuigen van Move worden gezien als de meest innovatieve elektrische smart cars van dit moment en beschikken over allerlei moderne technieken, zoals een airco, panoramadak, navigatiesysteem, achteruitrijcamera en soundsystem. Met slechts 1 oplaadbeurt van de accu kunt u met deze elektrische minicar tot maar liefst 100 kilometer elektrisch rijden. De Move Citycar is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u een andere kleur dan de standaardkleuren? Bij Scootercity kunnen we de Move Citycar in elk gewenste kleur laten wrappen! Neem daarover contact met ons op.

Birò elektrische citycar

Birò 'Power of Freedom'. Slim en Elektrisch rijden. In het drukke stadsverkeer is de Birò het perfecte alternatief voor de auto. Deze compacte en handige elektrische citycar biedt comfort én veel opbergruimte. Kies een accu die bij u past: een uitneembare lithium Re-Move accu of een maxi vaste accu met een actieradius van maar liefst 100 kilometer. De Birò is volledig te personaliseren en is ideaal als marketingtool voor uw bedrijf.

Brommobiel leasen

We kunnen ons goed voorstellen dat het niet altijd even eenvoudig is om het bedrag in 1 keer te betalen en daarom kunt u bij Amsterdam’s Scootercity ook een brommobiel leasen. U bent dan direct eigenaar van de brommobiel en betaalt elke maand een leasebedrag. Het is mogelijk om boetevrij af te lossen.

 

Brommobiel leasen

Proefrit maken bij Amsterdam’s Scootercity

Amsterdam's Scootercity is uw Move & Birò verkooppunt in Amsterdam. We leveren snel en direct uit voorraad. Bezoek onze showroom voor een proefrit en voor meer informatie over het kopen of leasen van deze elektrische stadsauto.

Tip voor de ondernemer

Als ondernemer profiteert u van investeringsaftrek en overheidskorting wanneer u overstapt op zakelijk elektrisch rijden met bijvoorbeeld de Birò of Move Citycar. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) kunt u tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is deze willekeurige afschrijving beperkt tot 76%. Door sneller afschrijven, vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Lees meer over deze subsidieregelingen voor schoon vervoer.

Contact opnemen

Onze specialisten helpen u graag bij de aankoop van uw nieuwe brommobiel. U kunt ons bellen via 020 4708 340. Of stuur een mail naar info@scootercity.nl.

Het is ook mogelijk om langs te komen in een van onze 4 showrooms in hartje Amsterdam. Hier vertellen we graag alles over de brommobiel en kunt u direct een proefrit maken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.