Verzenden

Bezorgmethode en levertijden

Na het plaatsen van uw order en de ontvangst van uw betaling zorgen wij dat de bestelde producten zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd. Indien uw product voorradig is, zal in de meeste gevallen een aflevertijd van 2-3 werkdagen gelden. Niet voorradige artikelen worden direct voor u besteld. U ontvangt hiervan per e-mail of telefoon een bericht.

Vanwege de groeiende populariteit hebben enkele van onze leveranciers te maken met langere levertijden dan gebruikelijk. Neemt u svp altijd contact met ons op wanneer u zekerheid wilt over de levertijd van de door u gekozen scooter.

Bestellingen boven de €60,- worden gratis verzonden binnen Nederland en België. Bestellingen van accessoires en onderdelen onder dat bedrag worden tegen een tarief van €8,95 binnen Nederland verzonden. De verzendkosten voor pakketten naar België bij bestellingen onder de €60,- bedragen €19,65.

Retourneren

Voorwaarden retour:

Mocht u om de één of andere reden niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Neem in het geval van een retour contact op met ons of vul het hier te downloaden herroepingsformulier in en verzend de artikelen per post. Verzendkosten zijn hierbij voor rekening van de klant.

In geval van een defect kunt u de artikelen terugzenden onder garantie. Neem in deze gevallen altijd eerst contact met ons op.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.