BTC Grande Retro GT2


BTC is hét Nederlandse scootermerk dat al 10 jaar actief is op zowel de nationale als de internationale scootermarkt. ''Ride BTC, Ride Quality.'' Met deze slogan willen ze benadrukken dat ze voor betaalbare scooters staan die voldoen aan Europese kwaliteitseisen. De BTC scooterlijn bestaat uit scooters die geschikt zijn voor een ieder die scooter wil rijden. Van sportief tot retro, er is een BTC scooter voor iedereen.

 

De 'Grande Retro' modellen van BTC hebben een retro uiterlijk. Deze Grande Retro GT2 model model is voorzien van vele chromen onderdelen zoals de voorkant, ronde richtingaanwijzers met chromen rand. Deze retro scooter heeft analoge meters in het dashboard, een bagagerek achter het zadel en grote spiegels.

 

Om uw BTC Grande Retro GT2 scooter meer aan te kleden vindt u verscheidene accessoires voor uw retro scooter in onze webshop.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.