In onze zeer moderne werkplaatsen kunt u terecht voor alle reparaties aan uw scooter, e-bike,  motorscooter of citycar. Onze vakkundige monteurs krijgen jaarlijks trainingen van alle grote fabrikanten. Zij staan voor u klaar, zodat u weer veilig op weg kunt!

Het is belangrijk uw scooter of e-bike bij een erkende dealer te laten repareren en onderhouden. Onderhoud door een niet dealer kan leiden tot vervallen van de fabrieksgarantie. Onze monteurs kunnen indien nodig direct informatie opvragen bij de fabriek. Bovendien investeren wij in de nieuwste meet-, en regelapparatuur om snel een juiste diagnose te stellen. En, een kortere reparatietijd door vakbekwame monteurs scheelt u in de kosten!


Wij kennen drie soorten reparaties:

Grote reparaties: Voor deze reparaties dient u een afspraak te maken. De meeste reparaties vallen in deze categorie, waaronder servicebeurten en reparaties die meer dan 15 minuten in beslag nemen. U kunt zowel telefonisch als in de winkel een afspraak hiervoor maken.

Kleine reparaties: In deze categorie reparaties vallen korte reparaties zoals het vervangen van banden, remblokken of uitlaten; en het monteren van een alarm, datatag, topkoffer of windscherm. Voor al deze reparaties kunt u het beste bellen om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat u binnen twee dagen geholpen wordt.

Instant reparaties: Hieronder verstaan wij zeer korte en simpele reparaties waarvoor u geen afspraak hoeft te maken. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld het proppen van een band, vervangen van een bougie of het plaatsen van een nieuwe accu. Voor deze instant reparaties kunt u ook terecht op al onze filialen op de  Cornelis Trooststraat (Oud-Zuid), en bij onze e-bike speciaalzaak aan de Bilderdijkstraat (Amsterdam Oud-West).  

Tijdens het onderhoud kunt u gebruik maken van een huurscooter voor slechts €10,- per dag. U hoeft dus nooit meer zonder vervoer te zitten.

Servicebeurt

Wat is er inbegrepen bij een servicebeurt van een 2-takt scooter?

- Bandenspanning check
- Profiel check
- Remmen check
- Bougie vervangen
- Luchtfilter vervangen
- Luchtfilterhuis schoonmaken
- Rollen check
- V-snaar check
- Kickstart smeren
- Olie V-snaar check (indien van toepassing)
- Verlichting check
- Vertandingsolie check
- Balhoofdspeling check

Een beurt van een 4-takt scooter is hetzelfde die van een 2-takt, enkel met de volgende extra onderdelen:

- Oliefilter vervangen
- Olie verversen
- Kleppen stellen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.