Move Citycar


Move Citycar kopen

De Move Citycar is het ideale vervoersmiddel voor in de stad. Wanneer u een Move Citycar wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit meerdere kleuren. Het bestellen van een Move Citycar is heel eenvoudig. Plaats het product in het winkelmandje en doorloop het bestelproces. Bij Amsterdam’s Scootercity profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Gratis thuisgestuurd en rijklaar gemaakt
  • Levering uit eigen voorraad, dus snel in huis
  • De mogelijkheid van leasen of betalen in termijnen via In3
  • Een gratis proefrit en persoonlijk advies 

Move Citycar: innovatief en ideaal voor de stad

De Move Citycar is de meest innovatieve elektrische brommobiel van dit moment! Hij is volledig elektrisch, voorzien van airco, centrale deurvergrendeling, een autosleutel met afstandsbediening en een stijlvol interieur. De elektrische brommobiel beschikt zelfs over een sound system en GPS met groot beeldscherm. Verder is de Move Citycar voorzien van verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen, een panorama dak en een zonnescherm.

  • Actieradius tot 100km
  • Maximale snelheid van 45km per uur
  • 100% elektrisch

Move Citycar scooter leasen

Bij Amsterdam’s Scootercity kunt u de Move Citycar ook leasen. U bent dan direct eigenaar van de elektrische minicar en betaalt elke maand een leasebedrag. Het is mogelijk om boetevrij af te lossen. Daarnaast is het mogelijk om de Move Citycar te betalen in termijnen via In3.

Move Citycar leasen

Veelgestelde vragen over de Move Citycar

We krijgen vaak verschillende vragen over de Move Citycar. Hieronder hebben we ze voor u verzameld en voor u beantwoord. 

Handige gebruikerstips checklist

Waar mag ik de Move Citycar parkeren?

Op de plekken waar u een auto zou parkeren, mag ook een brommobiel geparkeerd worden. Een brommobiel mag u niet parkeren op de stoep of een gehandicaptenparkeerplaats. Bij het parkeren van een brommobiel in een parkeerschijfzone moet u ook duidelijk zichtbaar een parkeerschijf tonen.

Kan ik een parkeervergunning aanvragen voor mijn brommobiel?

Wanneer u inwoner bent van Amsterdam is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Meer informatie hierover vindt u op Amsterdam.nl.

In welke kleuren is de Move Citycar verkrijgbaar?

De Move Citycar is verkrijgbaar in diverse kleuren.

 • Geel
 • Blauw
 • Rood
 • Zwart
 • Wit

Wilt u een andere kleur dan de standaard kleuren? We kunnen de Move Citycar in alle kleuren voor u laten wrappen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mag ik in een Move Citycar rijden?

De Move Citycar is voorzien van een scooterkenteken en mag worden bereden vanaf een leeftijd van 16 jaar oud mits u in het bezit bent van een AM rijbewijs.

Hoe moet ik de elektrische minicar opladen?

Deze elektrische minicar is 100% elektrisch. U laadt de Move Citycar gemakkelijk op via het normale 230v stroomnet. Hierdoor bent u dus niet afhankelijk van laadpalen, maar kunt thuis, onderweg en bij elk 230v stopcontact uw minicar opladen.

Is de Move Citycar veilig?

Ja, wanneer u in de Move Citycar rijdt, zit u veilig. De minicar is namelijk uitgerust met een rolkooi, een dubbele kreukelzone en is rondom uitgevoerd met schijfremmen net als bij gewone personenauto’s het geval is.

Moet ik schakelen in een Move Citycar?

Nee, de Move Citycar is volledig automatisch. U hoeft alleen maar gas te geven en te remmen.

Hoeveel personen passen er in de Move Citycar?

De Move CityCar is een hippe en comfortabele elektrische brommobiel, geschikt voor 2 personen.

Proefrit maken bij Amsterdam’s Scootercity

U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam Zuid voor een proefrit. Zo kunt u goed ervaren hoe het is om in een elektrische brommobiel te rijden. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid

Cornelis Trooststraat 19-23
1072 JA Amsterdam
020-4708340
info@scootercity.nl
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Segway Cashback