Ecooter


AGM kwam al jaren geleden als één van de eerste met een elektrische scooter op de markt. Het AGM Eco model is nu door ontwikkeld en wordt nu onder de naam Ecooter op de markt gebracht. De Ecooter scooters zijn zeer moderne, allround elektrische scooters. Deze innovatieve e-scooters zitten vol technische snufjes en zijn een uitstekende keuze indien u een elektrische scooter wilt kopen. Er zijn verschillende modellen Ecooter.

 

De Ecooter E1 S heeft een actieradius van 110km bij 20 km per uur en is verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter in diverse kleuren. De Ecooter E1S is een compact model met een futuristische look en is geschikt voor allround gebruik dankzij de sublieme balans en wegligging.

 

De Ecooter E2 is verkrijgbaar met een 30Ah accu of 40Ah accu en is tevens als elektrische motorscooter te verkrijgen. De Ecooter E2 is ideaal voor als u regelmatig met twee personen op uw scooter rijdt, omdat hij net iets groter is dan de Ecooter E1 S.

Ecooter scooter kopen

Wanneer u een Ecooter scooter koopt bij Amsterdam's Scootercity profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Gratis thuisgestuurd en rijklaar gemaakt
  • Levering uit eigen voorraad, dus snel in huis
  • De mogelijkheid van leasen of betalen in termijnen via In3
  • Een gratis proefrit en persoonlijk advies bij een van onze vestigingen

Proefrit maken bij Amsterdam's Scootercity

Wanneer u in Amsterdam bent, raden we u aan om een proefrit te komen maken in een van onze filialen. Zo weet u zeker of de Ecooter scooter bij u past. Onze medewerkers geven u graag advies over Ecooter scooters, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Heeft u nog vragen over Ecooter scooters?

Wanneer u vragen heeft over uw bestelling of een van onze producten, kunt u ons telefonisch bereiken via 020 4708 340 of een e-mail sturen naar info@scootercity.nl. We staan u graag te woord.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Segway Cashback