• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Ecooter E2 42Ah Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 3.199,00

Ecooter E2 42Ah

€ 2.999,00

De Ecooter E2 is een betaalbare elektrische scooter met een bijzonder futuristisch ontwerp. De Ecooter E2 is de grotere variant van de AGM Ecooter E1. Op deze elektrische scooter kunt u zeer gemakkelijk met twee personen rijden. De Ecooter E2 is verkrijgbaar met twee verschillende accu's. Dit betreft de variant met de 42 ampère accu.

Het futuristische ontwerp en het grote dashboard zullen u direct opvallen bij de Ecooter E2. Het dashboard is volledig digitaal, heeft een lichtsensor voor het aanpassen van de helderheid en heeft vele functies, waaronder een buitentemperatuurmeter. Indien u de App als extra accessoire aanschaft, kunt u bovendien van nog veel meer functies gebruik maken.

 

De zithouding op de Ecooter E2 is zowel voor bestuurder als passagier zeer comfortabel en u heeft bovendien genoeg opbergruimte onder het zadel.

Dankzij de middenmotor heeft de Ecooter E2 een fantastische wegligging.

 

De Ecooter E2 is voorzien van een energiezuinige lithium-ion batterij van 42 Ah.

Bij alle Ecooter modellen is het mogelijk een tweede 20Ah of 28Ah accu aan te schaffen. Deze past naast de standaard accu onder de buddy en op deze manier kunt u nog langer doorrijden zonder op te laden. Het opladen is overigens dankzij de uitneembare accu's zeer gemakkelijk en gaat gewoon via een normaal stopcontact.

 

U start de elektrische scooter met de bijgeleverde afstandsbediening, waarmee u overigens ook de buddy kunt openen. De afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 20 meter.

 

Dat deze elektrische scooter van zijn tijd is, is duidelijk te zien aan het ontwerp maar ook aan de technische snufjes waarmee de Ecooter E2 is uitgerust. Zo is deze e-scooter voorzien van cruise-control en reversemodus, waarmee achteruitrijden mogelijk is. Voor uw veiligheid is de Ecooter E2 voorzien van full LED-verlichting, wat ook nog eens energiezuinig is.

Meer details

Merk:
Ecooter
Model:
Ecooter E2 42Ah
Type:
Elektrische Scooter
Type/Model:
Ecooter E2
Rijbewijs:
AM

3 Andere producten in dezelfde categorie:

Aanbiedingen