• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Vespa Primavera 

Vespa is al jaren een begrip in Nederland. Het merk is dan ook niet voor niets het parade paardje van de Piaggio Group. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa scooter nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Deze kenmerken komen ook weer terug in de Vespa Prima...

Vespa is al jaren een begrip in Nederland. Het merk is dan ook niet voor niets het parade paardje van de Piaggio Group. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa scooter nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Deze kenmerken komen ook weer terug in de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Met deze twee scooters heeft Vespa goede vervangers voor de Vespa LX en Vespa S op de markt gezet.

 

De Vespa Primavera is stijlvol en innovatief. De Vespa Primavera is de opvolger van de populaire Vespa LX met wat designaccenten van de Vespa 946. De Vespa Primavera kenmerkt zich door zijn ronde koplamp, LED verlichting, grotere bagageruimte, zuinige motor, verbeterd frame, stabielere wegligging en USB. Deze scooter is verkrijgbaar in een snor- en bromuitvoering.

 

De Vespa Primavera heeft ook twee uitvoeringen in de 125cc motorscooter range, namelijk de Vespa Primavera 125 E4 ABS en de Vespa Primavera 125 E4 ABS Touring.

 

Bekijk hieronder ons aanbod Vespa Scooters.


Meer
Toont 1 - 5 uit 5 items

Aanbiedingen