• IN3 termijnen betalen
 • Meer dan 800 scooters op voorraad
 • Officieel dealer van alle grote merken
 • Snelle levering
 • Gratis verzending boven €90,-
 • Ruim aanbod e-bikes

Yamaha Elektrisch 

Toont 1 - 1 van 1 item

Yamaha elektrische scooter

De nieuwe Yamaha elektrische scooter is compact, heerlijk wendbaar en gemakkelijk te berijden. Met de Neo’s elektrische scooter weet u zeker dat u in het bezit bent van de nieuwste technologie op het gebied van elektrisch rijden. De scooter heefteen aantrekkelijk design en is voorzien van een uitneembare accu.

Yamaha Neo’s scooter kopen bij Scootercity

Als u uw nieuwe Yamaha Neo’s elektrische scooter aanschaft bij Amsterdam’s Scootercity, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • De scooter wordt gratis thuisbezorgd en rijklaar gemaakt
 • We leveren uit eigen voorraad, dus snel in huis
 • U heeft de mogelijkheid om te leasen of betalen in termijnen via In3
 • U kunt altijd een gratis proefrit maken
 • U ontvangt persoonlijk advies bij een van onze vestigingen

Milieubewust met de Yamaha elektrische scooter

Het milieu is voor iedereen steeds belangrijker en het rijden van een elektrische scooter helpt daar een handje bij. U verplaatst zich zo namelijk een stuk duurzamer van A naar B dan met een benzinescooter. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een schoner milieu? Bekijk dan eens ons ruime aanbod elektrische scooters.

Voordelen van een elektrische scooter

Het hebben van een elektrische scooter brengt verschillende voordelen met zich mee. Zoals hierboven al benoemd, is een elektrische scooter beter voor het milieu dan een benzinescooter. Daarnaast biedt een elektrische scooter de volgende voordelen:

 • Eenvoudig op te laden via het stopcontact bij u thuis of op het werk
 • U bespaart veel geld omdat u geen benzine meer hoeft te tanken
 • De accu is altijd startklaar. Dit betekent dat u nooit meer startproblemen heeft bij hevige regen of lage temperaturen
 • Met een elektrische scooter rijdt u een stuk stiller dan een scooter met verbrandingsmotor

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een van onze elektrische scooters? Bekijk dan eerst of we uw vraag hieronder niet al beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een elektrische scooter?

De prijzen van elektrische scooters liggen vaak erg uiteen. Dit heeft te maken met het merk en de specificaties van de scooter. Gemiddeld kost een elektrische scooter tussen de € 1.700,- en de € 7.000,-. Heeft u een kleiner budget? We hebben verschillende mooie elektrische occasions in ons assortiment.  

Hoelang gaat een elektrische scooter mee?

Bij goed gebruik en jaarlijks onderhoud gaat een elektrische scooter in de meeste gevallen 10 jaar mee. Het is dus belangrijk om de scooter regelmatig te (laten) controleren op eventuele problemen.

Hoe ver kan ik met een elektrische scooter rijden?

De afstand die u kunt rijden met uw elektrische scooter is afhankelijk van de capaciteit van de accu, het rijgedrag, de aanwezigheid van tegenwind en de gewichtsbelasting. Gemiddeld rijdt u met een volle accu zo’n 40 tot 90 kilometer.

Hoelang moet een e-scooter opladen?

Hoelang de scooter erover doet om volledig op te laden is wederom afhankelijk van het type scooter dat u heeft. Doorgaans zijn de meeste elektrische scooters binnen 3 tot 10 uur volledig opgeladen.

Wat kost het leasen van een elektrische scooter per maand?

Het leasen van een elektrische scooter doet u bij Amsterdam’s Scootercity al vanaf € 23,- per maand. De prijs is afhankelijk van het model, de aanschafprijs en de looptijd van het leasecontract. Bekijk het tarievenoverzicht voor meer informatie.

Wanneer mag ik een elektrische scooter besturen?

Om een elektrische scooter te besturen, dient u in het bezit te zijn van hetzelfde type rijbewijs als bij een benzinescooter. U dient dus in het bezit te zijn van een AM rijbewijs.

Maak een proefrit in Amsterdam

Wilt u zelf ervaren hoe het is om op een elektrische scooter te rijden? Kom dan langs in een van onze showrooms in Amsterdam.

Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid

Cornelis Trooststraat 19-23
1072 JA Amsterdam
020-4708340
info@scootercity.nl

Openingstijden:

Maandag
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
09:30 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten


Urban E-Bikes

Urban E-Bikes

Bilderdijkstraat 174-176
1053 LD Amsterdam
020-4708340
info@urbanebikes.nl

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
09:30 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten


Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze Yamaha Neo’s elektrische scooter of een van onze andere elektrische scooters? Neem dan contact met ons op via 020-4708340 of info@scootercity.nl. We helpen u graag verder.

Aanbiedingen