Amsterdam’s Scootercity is officiële Piaggio Premium Motorscooter dealer

Dat betekent dat Amsterdam’s Scootercity alle motorscooters van Piaggio / Vespa / Aprilia en Gilera mag verkopen en onderhouden. Piaggio Premium motorscooter dealers zijn ook de enige officiële Piaggio MP3 dealers in Nederland. Als Premium dealer hebben wij altijd verschillende motorscooters op voorraad en in onze showroom staan. Natuurlijk beschikken wij ook als Premium dealer over de nodige expertise van alle vier de verschillende merken motorscooters om deze in onze eigen werkplaats te repareren en te onderhouden.
 

Amsterdam's Scootercity is nu ook officieel Piaggio Premium Prime dealer

Het is nu echt officieel, Amsterdam's Scootercity mag het nieuwe jaar beginnen als Piaggio Premium Prime dealer. Wij hebben met trots het Piaggio Prime Service certificaat in ontvangst mogen nemen.

Het Piaggio Prime dealerschap dat Piaggio Italië uitreikt aan zijn dealers. Amsterdam's Scootercity voldoet aan de hoge eisen, service en kwaliteit die Piaggio Italië verwacht van zijn dealers. Als Premium dealer kunnen wij u nog sneller van dienst zijn bij reparaties, het afhandelen van garanties, het leveren van onderdelen en het leveren van alle (motor)scooters die geprodcuceerd worden door Piaggio Italië.

Piaggio Vespa Aprilia Gilera

   

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.