Een scooter kopen is een grote uitgave en niet iedereen kan dit in één keer betalen. De keuze voor uw scooter, motorscooter of elektrische fiets moet vooral gebaseerd zijn op veiligheid en comfort, niet per se op budget. We begrijpen dat een scooter kopen een grote aankoop is en daarom biedt Amsterdam’s Scootercity u de mogelijkheid om uw scooter te leasen. Kies nu voor Amsterdam’s Scootercity betaalservice en profiteer hierbij van de volgende voordelen:

  • U bent direct eigenaar van de scooter, e-bike of motorscooter
  • Het maandbedrag, het rentepercentage en de looptijd zijn vooraf bekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent
  • Boetevrij aflossen
  • U betaalt alleen rente over het openstaande saldo

Heeft u een vraag over het leasen van een scooter bij Amsterdam's Scootercity? Neem telefonisch contact met ons op via 020-4708340 of stuur ons een bericht via het contactformulier. We voorzien u graag van advies!

Scooter leasen bij Amsterdam's Scootercity

Hoe koopt u uw scooter op afbetaling? Bij het leasen van een scooter kiest u allereerst het bedrag dat u wilt financieren. U kunt het gehele aankoopbedrag financieren of slechts een gedeelte. Ook kunt u uw accessoires leasen.

Vervolgens bepaalt u de looptijd van de leaseperiode. Bij een langere looptijd is het maandbedrag lager. Het maandbedrag, het rentepercentage en de looptijd worden vooraf berekend en liggen vast. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Tussendoor bent u vrij om volledig gratis extra af te lossen. De rente berekenen we dan opnieuw over het openstaande bedrag.  

Direct genieten van uw scooter en pas later betalen? Dat kan! Kies voor het betaalgemak van Amsterdam's Scootercity. Ook elektrische fietsen of tweedehands scooters kunt u gespreid betalen. Kortom: gespreid betalen bij Amsterdam’s Scootercity biedt volop betaalgemak en zekerheid!

Direct online een scooter leasen 

Middels de volgende vier stappen vraagt u eenvoudig betaalgemak aan voor het leasen van een scooter:

1)      Kies de gewenste scooter, elektrische scooter, motorscooter of elektrische fiets op onze website en plaats het product in uw winkelmandje.

2)      Bij betaal methode kiest u voor de optie ‘lease’. Vervolgens vult u uw gegevens in.

3)      Onze medewerkers beoordelen en zetten uw lease-aanvraag direct door.

4)      Zodra uw lease aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een definitieve bevestiging van Amsterdam’s Scootercity en verwerken we uw order.

Scooter ophalen in één van onze winkels

Uiteraard kunt u ook in één van onze vestigingen het betaalgemak aanvragen. Als u een scooter in de winkel wilt leasen, gaat dit als volgt:

1)      Kom naar één van onze winkels met uw legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart) en bankpas

2)      Kies uw scooter of elektrische fiets en eventueel bijpassende accessoires uit

3)      We nemen uw aanvraag direct in behandeling

4)      Na acceptatie tekent u de overeenkomst

5)      De scooter is direct van u!

U kunt bij Amsterdam’s Scootercity kiezen voor gespreid betalen via FINDIO MotorPLan of via Santander Consumer Finance.

Uw maandbedrag berekenen?

U bepaalt zelf welk bedrag u per maand wilt terugbetalen: hoe langer de looptijd, hoe laer het maandbedrag. In onderstaande tabel enkele voorbeelden.

 

Voorbeeld: een scooter van € 1.000,- leasen met een looptijd van 60 maanden is al mogelijk vanaf € 23,- per maand. Een model van € 2.500,- least u al vanaf € 57,- per maand en een model van € 4.000 vanaf € 91,- per maand.

 

Contact opnemen met Amsterdam's Scootercity

Heeft u een vraag over het leasen van een scooter of wilt u meer weten over onze E-bikesMove Citycar's of occasions? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op via 020-4708340 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag!

Disclaimer

Een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. Amsterdam’s Scootercity treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Santander en Amsterdam’s Scootercity geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.