Piaggio Medley


Piaggio Premium Prime Dealer

Piaggio motorscooters en scooters bestelt u eenvoudig online bij Amsterdam's Scootercity. Wij zijn de grootste online aanbieder in de Benelux als het gaat om A-merk scooter. Het Piaggio Premium Prime dealerschap is het hoogst haalbare dealerschap dat Piaggio Italië uitreikt aan zijn dealers.


Piaggio Medley motorscooter 


De Piaggio Medley 125 is net als de Piaggio Beverly een high-wheel motorscooter. Piaggio is pionier op het vlak van grote voorwielen. Met het ontwerpen van de Medley 125 is gedacht aan een samensmelting van de voordelen van een lichtgewicht scooter met de prestaties van de zwaardere grootwielscooter.

Gebruiksvriendelijk en zuinig

 
De Medley is zeer wendbaar en toegankelijk in rijgedrag maar in vermogen en afwerking vergelijkbaar met een toprange scooter. Het 125cc watergekoelde iGet-motor voldoet prima in en rondom de stad. De Medley komt in twee uitvoeringen: een standaard versie en de S versie, de sportievere uitvoering van de Medley 125 ABS motorscooter.
 
Bekijk hieronder ons aanbod Piaggio Motorscooters.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.