• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Piaggio Medley 

Toont 1 - 2 uit 2 items

Piaggio motorscooters en scooters bestelt u eenvoudig online bij Amsterdam's Scootercity. Wij zijn de grootste online aanbieder in de Benelux als het gaat om A-merk scooters en motorscooters. Het is officieel, wij mogen het nieuwe jaar beginnen als Piaggio Premium Prime dealer. Wij hebben met trots het Piaggio Prime Service certificaat in ontvangst mogen nemen. Het Piaggio Premium Prime dealerschap is het hoogst haalbare dealerschap dat Piaggio Italië uitreikt aan zijn dealers.

 

De Piaggio Medley is net als de Piaggio Beverly en high-wheel motorscooter.Piaggio is pionier op het vlak van grote voorwielen. Met het ontwerpen van de Medley is gedacht aan een samensmelting van de voordelen van een lichtgewicht scooter met de prestaties van de zwaardere grootwielscooter.

De Medley is zeer wendbaar en toegankelijk maar in vermogen en afwerking vergelijkbaar met een toprange scooter. Het 125cc watergekoelde iGet-motor voldoet prima in en rondom de stad. De Medley komt in twee utivoeringen een standaard versie en de S versie, de sportievere versie.

 

Bekijk hieronder ons aanbod Piaggio Motorscooters.