Vespa Sprint


De Vespa Sprint scooter is de vervanger van de beroemde Vespa S. Een sportieve en moderne scooter met de laatste technische hoogstandjes. Vespa staat bekend om haar kwaliteit en comfort. De Vespa Sprint is een scooter ideaal voor gebruik ik de stad. De Vespa scooter is al jaren een begrip in Nederland. Het merk is dan ook niet voor niets het paradepaardje van de Piaggio Group. Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa scooter nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Eén van de populaire Vespa scooters is de Vespa Sprint, een goede vervanger voor de Vespa LX en Vespa S.

 

De Vespa Sprint komt in twee uitvoeringen namelijk de Vespa Sprint en de Vespa Sprint S. De Vespa Sprint is de opvolger van de Vespa S.

 

Benieuwd naar welke kleuren Vespa Sprint scooters u bij Amsterdam's Scootercity kunt bestellen? Bekijk dan snel hieronder ons uitgebreide assortiment of kom langs in een van onze drie filialen in Amsterdam. Liever een ander Vespa model? Dan is de Vespa Primavera wellicht wat voor u! Ons actuele aanbod aan Vespa scooters staat hier online.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Segway Cashback