• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €90,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Vespa Sprint S Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 4.439,00

Vespa Sprint S

€ 4.199,00

De Vespa Sprint S is de sportieve variant van de populaire Sprint scooter.

 

De Vespa Sprint S is de sportieve variant van de populaire Sprint scooter met een net iets luxere afwerking. Zo heeft de Vespa Sprint S rode accenten in de stropdas, stickers op de zijkant en een Vespa logo op de velgen. Ook is het gestreepte zadel net even anders dan het zadel van de reguliere Sprint scooter.

 

Net als de gewone Vespa Sprint is de Sprint Sport herkenbaar aan de karakteristieke rechthoekige koplamp, terwijl de Vespa Primavera een ronde koplamp heeft.

 

Het motorblok voldoet nu aan de Euro 5 milieunorm, waardoor de motor aanzienlijk zuiniger en schoner is geworden. Het motorblok van de Vespa Sprint is van de nieuwste generatie injectietechnologie. De brandstof wordt hierbij rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd en dit resulteert in een zuiniger brandstofverbruik. U zult dit dus uiteindelijk voelen in uw portomonee!!

  

Kiest u voor de Vespa Sprint S scooter dan kiets u voor kwaliteit en luxe! Net als de andere Vespa scooters heeft de Vespa Sport alleen kwalitatief goede onderdelen. Dus geen rammelende plastic kappen. De hele Vespa body bestaat uit metaal.

Wilt u de Vespa Sprint S kopen? A

 

Amsterdam's Scootercity heeft alle kleuren Vespa en modellen staan. U bent meer dan welkom in onze exclusieve Vespa Store in Amsterdam Zuid voor een gratis proefrit!

 

De Vespa Sprint Sport serie is ook verkrijgbaar als motorscooter met 125cc motorblok. Interesse in de Vespa Sprint S 125? Klik hier voor meer info.

Meer details

Merk:
Vespa
Type/Model:
Sprint S

1 vergelijkbare producten

Aanbiedingen