• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Kymco Agility 

Met de slogan ‘‘Better than Best’’ heeft Kymco aangekondigd dat het hun doel is om de beste motor aangedreven producten en technische diensten te leveren. Verder heeft Kymco een uitgebreid assortiment aan scooters en motorscooters waar er voor ieder wel wat wils tussen zit. Als officiële Kymco Flagship Store kunt u het complete assortiment Kymco...

Met de slogan ‘‘Better than Best’’ heeft Kymco aangekondigd dat het hun doel is om de beste motor aangedreven producten en technische diensten te leveren. Verder heeft Kymco een uitgebreid assortiment aan scooters en motorscooters waar er voor ieder wel wat wils tussen zit. Als officiële Kymco Flagship Store kunt u het complete assortiment Kymco Elektrische Scooters bij ons zien en testrijden op een demo.

 

We hebben de Kymco Agility 12'' Fat (Euro 3), de Kymco Agility 12'' FR Klap zadel en de Kymco Agility 12'' FR lang zadel in ons assortiment. De Agility 12'' blijft de ideale woon- werkverkeer scooter. De 12'' wielen zorgen voor een een stabiele wegligging. De Kymco Agility FR heeft net als de Kymco TT een 3 cm verhoogde stuurkap waardoor deze geschikt is voor langere mensen.


Meer
Toont 1 - 3 uit 3 items