Piaggio Bezorgscooter


De Piaggio Liberty Delivery is de bezorgsscooter van Piaggio. Kenmerkend aan de Piaggio Liberty is dat hij over een grote voorwiel van 16 inch beschikt. Ook het achterwiel van 14 inch is groter dan bij de gemiddelde scooter. De grote wielen zorgen ervoor dat deze scooter voor veel rijcomfort en veiligheid zorgt. De Piaggio Liberty Delivery is een zeer stevige bezorgscooter! Daarnaast beschikt deze scooter over een zuinige Euro 4 motor en hiermee is een laag brandstofverbruik gegarandeerd.

Indien u op zoek bent naar een scooter van een A-merk dan zit u goed met een Piaggio scooter. Piaggio is namelijk één van de meest toonaangevende scootermerken. Dit komt mede doordat Piaggio haar producten steeds maar blijft verbeteren met de nieuwste innovaties en technologieën.

 

Wilt u een Piaggio scooter kopen? Bij Amsterdam's Scootercity bent u aan het juiste adres. Wij zijn Piaggio Prime Dealer en hebben daarmee het hoogst haalbare dealerschap dat Piaggio uitreikt aan zijn dealers. Het Prime Dealerschap staat garant voor expertise en kwaliteit.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.