Vespa en Piaggio Store - Amsterdam 

Wilt u een Vespa of Piaggio scooter kopen? Brengt u dan eens een bezoek aan onze speciale Vespa en Piaggio Store in Amsterdam. U vindt onze exclusieve Vespa & Piaggio showroom aan de Cornelis Trooststraat 41 in Amsterdam. 

In deze speciale showroom staan alle Vespa en Piaggio modellen om op uw gemak te bewonderen. In onze Vespa en Piaggio Store vindt u zowel 50cc als motorscooters modellen, waaronder de Piaggio MP3

Uiteraard bent u van harte welkom voor een proefrit om zo een gemakkelijkere keuze te maken. Maar welk Vespa of Piaggio model u ook kiest, een Vespa of Piaggio scooter kopen is kiezen voor kwaliteit en comfort. U zult er geen spijt van krijgen! 

Bekijk hier de video van onze Vespa & Piaggio showroom

Vespa scooter modellen

In onze Vespa Store vindt u alle huidige Vespa modellen. De populaire Vespa Sprint en Vespa Primavera zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een elektrische scooter? Ook de Vespa Elettrica is in onze Vespa Store te bewonderen.

Vespa motorscooters

Amsterdam's Scootercity heeft een uitgebreid assortiment Vespa motorscooters in de Vespa Store aan de Cornelis Trooststraat 41. Wanneer u een Vespa motorscooter bij ons koopt of leaset, profiteert u van vele voordelen. Zo hebben we diverse financieringsmogelijkheden en kunt u alle modellen in de Vespa Store bekijken en uitproberen. We hebben modellen die u met motorrijbewijs of met autorijbewijs mag besturen.

Bij de Vespa Store van Amsterdam's Scootercity vindt u de volgende Vespa motorscooter modellen:

Piaggio scooter modellen

In de Piaggio Store van Amsterdam's Scootercity vindt u alle Piaggio modellen van de Italiaanse scootergigant. Piaggio wordt wereldwijd erkend als één van de meest toonaangevende merken als het gaat om scooters. De Piaggio modellen zijn klassiek, maar het merk innoveert voortdurend. De huidige Piaggio Zip en Piaggio Liberty voldoen aan de laatste milieunorm en hebben uitstekende prestaties.

Piaggio motorscooters

Kiest u voor een Piaggio motorscooter? Dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, elegante exclusieve designs en de nieuwste technologie. In de Piaggio Store van Amsterdam's Scootercity hebben we alle Piaggio motorscooters. De 125cc modellen mag u besturen met A1 rijbewijs, voor de zwaardere motorscooters heeft u een A2 rijbewijs nodig. 

Piaggio MP3

Op de Piaggio MP3 kunt u motorrijden met uw autorijbewijs! Indien u uw rijbewijs B heeft behaald voor 19 januari 2013 mag u gewoon deze motorscooter besturen. De Piaggio MP3 is een motorscooter met drie wielen en een waar alternatief voor files en parkeerproblemen. De Piaggio MP3 kunt u in onze speciale Piaggio showroom bekijken en testen. 

Contact

Heeft u vragen over het kopen of leasen van een Vespa scooter of Piaggio scooter? Vul ons contactformulier in of mail naar info@scootercity.nl. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op 020-4708340. Uiteraard verwelkomen we u graag in onze Vespa & Piaggio Store:

Vespa en Piaggio Store - Amsterdam's Scootercity

Cornelis Trooststraat 41

1072 JB Amsterdam

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
09:30 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.