• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €90,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Sym Fiddle IV Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 2.798,00

Sym Fiddle IV

€ 2.499,00

Ontdek nu de nieuwe SYM Fiddle IV! Klassiek design gecombineerd met de nieuwste technologieën.

De SYM Fiddel IV is de nieuwste versie van inmiddels zeer populaire SYM Fiddle II scooter. Zowel het uiterlijk als de binnenkant is onder handen genomen.

 

Zuinige injectiemotor

 

De SYM Fiddle IV is de eerste Fiddle versie met een injectiemotor. De injectiemotor voldoet aan de laatste Euro 5 milieunorm, is zuiniger en biedt een groter rijcomfort. Het motorblok heeft ook een aangepaste ophanging: het Anti-lift motorophangingsysteem. Dit systeem is door SYM ontwikkeld en zorgt ervoor dat het bodywork stabiel blijft bij optrekken en afremmen. Hierdoor zult u genieten van een ultiem rijcomfort.

 

Bijzondere eigenschappen

 

De SYM Fiddle IV heeft nu standaard LED-dagrijverlichting, wat niet alleen veiliger en zuiniger is, het ziet er ook gewoon heel vet uit. De inklapbare voetsteunen zijn netjes weggewerkt in het bodywork. Op het grote digitale dashboard leest u gemakkelijk uw snelheid af, het is zeer overzichtelijk en helder. Buiten het dashboard kastje zit een USB-aansluiting, zodat u uw telefoon makkelijker kan laden.

 

De SYM Fiddle IV is een zeer complete, ruime scooter met een zeer hoog rijcomfort. Het ruime zadel biedt ruimte aan twee personen en onder het zadel is genoeg ruimte voor uw helm.

Meer details

Merk:
Sym
Motortype:
4-Takt Euro 5 injectie
Type/Model:
Fiddle IV
Vermogen:
2,0 kw / 6000 rpm
Cilinderinhoud:
49,5 CC
Tankinhoud (liter):
6,2 liter
Gewicht rijklaar (kg):
108 kg

Aanbiedingen