• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Niu MQi (M1) Bekijk groter

Niu MQi (M1)

€ 1.824,00

De NIU MQi elektrische scooter combineert stijl met slimme technologie zoals automatische verlichting en richtingaanwijzers, cruise control en een app voor mobiele apparaten. Hip, groen en geruisloos is de NIU scooter een zuinige en comfortabele partner in het stadsverkeer. De NIU MQi heeft de Red Dot Design Award 2017 gewonnen.

 

Het grootste verschil tussen de NIU MQi-series en zijn grotere broer de NQi-series zit hem in het gewicht en de omvang. De NIU MQi is kleiner en lichter en heeft een evolutionair design. De accu van de NIU MQi werd ontwikkeld in samenwerking met Panasonic en weegt slechts 8,3 kilo waardoor hij eenvoudig mee te nemen is.

De lichtgewicht litium-ion batterij heeft twee jaar garantie en bijzonder hog bereik van maar liefst 100 kilometer.

 

NIU e-scooters hebben een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

De NIU MQi scooter is een elektrische smartscooter; met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU scooter is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd.

 

De NIU MQi e-scooter is op afstand te zoeken door middel van één druk op de knop. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw elektrische scooter verlichten en laten horen met de NIU ping.

Meer details

Merk:
NIU
Model:
M1
Type:
Elektrische Scooter
Remsysteem voor:
220 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Remsysteem achter:
180 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Actieradius:
100 km
Vermogen:
1200w
Gewicht (kg):
57,7 kg
Verkoopprijs exclusief:
1507,44
Verkoopprijs inclusief:
1824,0024

5 Andere producten in dezelfde categorie:

Aanbiedingen