• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Sym E-Xpro 2 Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 3.698,00

Sym E-Xpro 2

€ 3.519,00

Dit nieuwe model is de elektrische opvolger van de Sym X-Pro en beschikt over een aantal technische verbeteringen.


Het model is niet alleen voorzien van een mooi design, maar beschikt nu ook over o.a. dubbele schokbrekers, een sterke Bosch motor en zowel een voor- als achter drager. Daarnaast beschikt deze elektrische scooter ook over een verstevigde onder standaard, een extra grote benzinetank en dubbele achtervering.

Deze Sym E-Xpro 2 is standaard uitgerust met 2 accu's en heeft een actieradius van 76 km. De laadtijd van 1 accu is slechts 2 á 3 uur. Verder kan u gebruik maken van een digitaal dashboard met een groot aantal functies waaronder snelheid en accu range.

Samengevat, de Sym E-Xpro 2 is de ideale bezorgscooter waarmee u zich heel gemakkelijk van A naar B kunt verplaatsen. Deze kwalitatieve e-scooter heeft een compact design en is voorzien van een aantal sterke eigenschappen namelijk;


- verstevigde onder standaard
- extra grote benzinetank
- dubbele achtervering
- voor- en achter drager
- digitaal dashboard


Wilt u een elektrische scooter kopen of leasen? Onze verkopers helpen u graag verder.

 

Als ondernemer profiteert u van investeringsaftrek en overheidskorting wanneer u overstapt op zakelijk elektrisch rijden, zoals met de Birò citycar, een e-scooter of elektrische fiets. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) kunt u uw fiscale winst verlagen U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Met de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL) kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven.

Meer details

Type:
Elektrische bromscooter

28 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

1 vergelijkbare producten

Aanbiedingen