• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Niu UQi (U1) Bekijk groter

Niu UQi (U1)

€ 1.724,00

De NIU UQi-serie valt op door het zogenaamde stalen 'naked-frame' en is een zeer wendbare elektrische scooter met een modern uiterlijk en geavanceerde technologie.

 

Het vooruitstrevende Chinese scootermerk NIU heeft inmiddels 5 diverse modellen/series. De UQi-serie heeft een prachtig design en is net als de overige modellen NIU e-scooters uitgerust met zeer geavanceerde technologische hoogstandjes.

 

Zo is de NIU UQi elektrische scooter uitgerust met LED 'Halo' dagrijverlichting, een functie om de motor op afstand te vergrendelen om diefstal tegen te gaan en 'keyless ignition' waarmee de e-scooter door middel van een afstandsbediening op afstand van 50 m kan worden gestart.

 

De NIU UQi elektrische scooter is vergeleken met de overige NIU scooters lichter en industriëler. Het stalen 'naked frame' heeft niet alleen een esthetische functie maar maakt deze elektrische scooter tevens uiterst wendbaar en licht.

 

De NIU UQi e-scooter komt in brom-, en snoruitvoering. De bromscooter gaat 40 kilometer per uur en is enkel leverbaar in de kleur mat zwart. De snorscooter gaat 25 kilometer per uur en is leverbaar in de kleuren wit, zwart, turquoise en rood.

 

Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-.

Meer details

Merk:
NIU
Model:
U
Type:
Elektrische scooter
Actieradius:
35km
Vermogen:
800w
Verkoopprijs inclusief:
1723,9959

3 vergelijkbare producten

Aanbiedingen