• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Sym E-Xpro 1 Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 2.998,00

Sym E-Xpro 1

€ 2.819,00

De Sym E-XPro is een professionele elektrische scooter speciaal ontwikkelt voor de bezorgsector.

 

Dit nieuwe model is de elektrische opvolger van de Sym-Xpro en beschikt over een aantal technische verbeteringen. Het model is niet alleen voorzien van een mooi design, maar beschikt nu ook over onder andere dubbele schokbrekers, een sterke Bosch motor en zowel een voor- als achter drager. Daarnaast beschikt deze elektrische scooter ook over een verstevigde onder standaard, een extra grote benzinetank en dubbele achtervering.

De Sym E-Xpro 1 biedt standaard plaats aan 1 accu die goed is voor 38 km, maar is optioneel ook met een tweede uitneembare accu leverbaar waarbij u de actieradius verder kunt vergroten naar 76 km (zie ook de Sym E-Xpro 2).

Deze nieuwe e-scooter is uitgebreid getest en rijdt heerlijk comfortabel, qua actieradius komen wij uit op 96 km met 2 accu’s (45 km/h). De laadtijd van 1 accu is slechts 2 á 3 uur. Verder heeft de bezorger uitzicht op een overzichtelijk digitaal dashboard met een groot aantal functies waaronder snelheid en accu range.

Samengevat, de Sym E-Xpro heeft een compact design en is voorzien van een aantal sterke eigenschappen namelijk;


- verstevigde onder standaard
- extra grote benzinetank
- dubbele achtervering
- voor- en achter drager
- digitaal dashboard

 

Wilt u een Sym E-Xpro kopen of leasen? Onze verkopers informeren u graag over de mogelijkheden.

Als ondernemer profiteert u van investeringsaftrek en overheidskorting wanneer u overstapt op zakelijk elektrisch rijden, zoals met de Birò citycar, een e-scooter of elektrische fiets. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) kunt u uw fiscale winst verlagen U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Met de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL) kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven.

Meer details

Aanbiedingen