• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Niu NQi (N1) Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 2.999,00

Niu NQi (N1)

€ 2.823,99

De NIU NQi elektrische scooter biedt u 80 kilometer rijplezier met slechts één oplaadbeurt. De NIU NQi (voorheen Niu N1) maakt gebruik van de nieuwste lithium-ion accu die geproduceerd is door Panasonic. De accu is super licht en daardoor gemakkelijk mee te dragen voor opladen thuis of kantoor.

NIU e-scooters hebben een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

De NIU NQi elektrische scooter is voorzien van een 60V-29Ah / 1500 w lithium-ion accu en voldoet aan de Euro 4 milieunorm. Op het batterijpakket krijgt u twee jaar garantie.

 

Met de NIU app voor Android en iOs apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd.

 

De ontwerpfilosofie van NIU is absoluut 'less is more'. Het ontwerp van de NIU scooters is elegant en simpel, hun technologie krachtig en geavanceerd. Dit is niet voor niets de best verkopende elektrische scooter van dit moment.

 

De NIU NQi1 is een uitlopend model en wordt vervangen door de NQi1s Lite en NIU NQi1 Sport versie, welke beide voldoen aan de Euro5 norm.

 

Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-.

Meer details

Merk:
NIU
Model:
N1S
Type:
Elektrische scooter
Remsysteem voor:
220 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Remsysteem achter:
180 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Actieradius:
Tot 80 km
Vermogen:
Max 2400 Watt
Gewicht (kg):
95 kg
Verkoopprijs exclusief:
2333,88
Verkoopprijs inclusief:
2823,9948

14 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

Aanbiedingen