• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam
Yamaha Xmax 300 Tech MAX Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 7.299,00

Yamaha Xmax 300 Tech MAX

€ 6.899,00

De speciale uitvoering van de Yamaha Xmax 300! De Xmax 300 Tech MAx heeft een speciaal zadel, fraaie graphics en trendy kleuren.


De Yamaha Xmax 300 motorscooter is nu ook verkrijgbaar in een speciale Tech MAX uitvoering. Deze exclusieve Tech MAX uitvoering van de X-Max 300 heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Zo heeft de Xmax 300 Tech MAX een speciaal zadel met rugsteuntje voor de rijder wat de zithouding bevordert. De aluminium voetsteunen en de met leer afgewerkte polstering onderscheiden de Tech MAX ook van de gewone Xmax 300 motorscooter. Daarnaast heeft de Xmax 300 Tech MAX chromen snelheidsmeterringen, graphics aan de zijkant en een getint acchterlicht.

 

De opbergruimte van de Xmax 300 tech MAX is groot genoeg voor twee integraalhelmen en meer en is voorzien van LED-verlichting.

 

De krachtige en efficiënte 300cc motor heeft een snelle acceleratie en is zeer zuinig in verbruik. Dankzij de geavanceerde Blue Core-technologie zult u minder brandstof verbruiken.

De Xmax 300 tech MAX wordt standaard geleverd met een Traction Control System (TCS). Dit elektronische systeem zorgt ervoor dat de achterband geen trekkracht verliest wanneer de sensoren slip opmerken. U zult hierdoor met meer vertrouwen en met een veiliger gevoel in alle weersomstandigheden rijden.

 

De Xmax 300 Tech MAX is voorzien van hoogwaardige voorvorken in de stijl van een motorfiets die schokken absorberen en zeer veel stabiliteit bieden.

 

Starten gaat via een Smartket-systeem, waarmee u met slechts een druk op de knop de Xmax 300 Tech MAX kunt inschakelen en de stuurkolom en het zadel kunt ontgrendelen. Bovendien heeft u toegang tot de brandstoftank en de opbergruimte.

 

Via de 12 V-uitgang in het linkerpaneel kunt u een GPS-systeem of een ander apparaat op de voeding aansluiten en/of opladen. De Yamaha Xmax 300 Tech MAX is hiermee een zeer praktische motorscooter.

Meer details

    1 vergelijkbare producten

    Aanbiedingen