• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €90,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Yamaha TMAX Tech MAX Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 16.999,00

Yamaha TMAX Tech MAX

€ 16.599,00

De Yamaha TMAX Tech MAX is dé ultieme sportieve scooter. Aangedreven met een 560cc motor, uitgerust met vele luxe snufjes en de kracht en het rijgedrag van een motorfiets.

De Yamaha TMAX Tech MAX is een maxiscooter die de gebruiksvriendelijkheid heeft van een scooter, maar de kracht en snelheid van een motor. De TMAX Tech MAX is de exlusievere variant van de TMAX. Samen maken zij deel uit van de nieuwste, inmiddels zevende generatie, TMAX motorscooters. Sinds de introductie in 2001 is de TMAX de meest succesvolle sportscooter ooit. En dat is niet zo gek. Want Yamaha weet steeds opnieuw te overtreffen op gebied van design en techniek.

 

Eén van de voornaamste veranderingen bij zowel de TMAX als de TMAX Tech MAX is krachtigere 560cc motor met grotere ciliniderinhoud. De prestaties van de motorscooter zijn hiermee aanzienlijk verbeterd. Het gevolg: een duidelijke toename in vermogen en koppel over het hele toerental, wat resulteert in veel betere prestaties, een krachtigere acceleratie en een sportiever karakter.

 

Overige vernieuwingen aan de 2020 TMAX 560 Tech MAX zijn:

 

- Verbeterde instaptoegangelijkheid

- Slanker achtergedeelte met betere ergonomie voor de passagier

- Verbeterde veringsinstellingen

- Soepeler, sneller en dynamischer dan de voorgaande modellen

- Goede ECO prestaties (conform EU5)

- Verfijnd uitlaatgeluid

- Yamaha D-Mode

- Smart key systeem (zonder sleutel)

- Nieuwe LED knipperlichten en dynamisch nieuw T-vormig LED achterlicht

- Middenbok met ant-diefstal vergrendelingssysteem

 

Waarin verschilt de TMAX Tech MAX met de TMAX?

De TMAX Tech MAX is uitgerust met MyTMAX Connect. Met deze exclusieve mobiele app heeft de berijder volledige toegang tot een GPS volgsysteem dat extra veiligheid en gemoedsrust biedt.

MyTMAX Connect beschikt ook over een geofence functie en een functie voor het rapporteren van de rit, een snelheidswaarschuwing, een knipperlichtfuctie en een waarschuwing dat de batterij bijna leeg is.

 

De TMAX Tech MAX is ook nog eens uitgerust met een elektrisch verstelbaar windscherm, waarmee u binnen enkele seconden de meest ideale instelling kiest, exact afgestemd op uw omstandigheden.


Maakt u langere ritten? Dan zult u zeker blij zijn met de cruise control van de TMAX Tech MAX. De handvatverwarming en het verwarmde zadel bieden u een comfortabele en meer ontspannen rit.

Meer details

Merk:
Yamaha
Motortype:
2 cilinder, 4-takt, vloeistof gekoeld
Type/Model:
TMAX Tech Max
Starter:
Elektrisch
Kenteken:
Motorscooter
Rijbewijs:
A2
Cilinderinhoud:
562cc
Vermogen:
35 kW @ 7500 rpm
Tankinhoud (liter):
15,0 liter

Aanbiedingen