• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

E-bike 

Een E-bike kopen of leasen? Scootercity heeft een ruim aanbod elektrische scooters, elektrische fietsen, bakfietsen en city cars. Zo zijn we gecertificeerd dealer van de ultramoderne Niu e-scooter en van de volledig elektrische stadsauto Birò, maar verkopen we ook elektrische bakfietsen van het merk Urban Arrow en elektrische fietsen van het pri...

Een E-bike kopen of leasen? Scootercity heeft een ruim aanbod elektrische scooters, elektrische fietsen, bakfietsen en city cars. Zo zijn we gecertificeerd dealer van de ultramoderne Niu e-scooter en van de volledig elektrische stadsauto Birò, maar verkopen we ook elektrische bakfietsen van het merk Urban Arrow en elektrische fietsen van het prijswinnende merk Qwic.

 

Zakelijk elektrisch rijden? Als ondernemer kunt u profiteren van diverse belastingvoordelen wanneer u overstapt op elektrisch rijden. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) krijgt u een hoge investeringsaftrek op elektrische vervoer, zoals e-scooters, Birò citycar, of een elektrische fiets.

De MIA biedt u de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst.
Met de VAMIL kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is de willekeurige afschrijving beperkt tot 75%. Door sneller afschrijven, vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Meer informatie over deze subsidieregelingen voor schoon vervoer vindt u hier.

Al onze producten onder de categorie e-bike komen hiervoor in aanmerking. Electrify your business!


Meer
Toont 1 - 12 uit 65 items

Catalogus

Geactiveerde filters:

Aanbiedingen