• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam
Sym Orbit II Euro 4 Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 1.748,00

Sym Orbit II Euro 4

€ 1.549,00

Een betaalbare scooter die betrouwbaar is, sportief rijdt en een uitstekende wegligging heef. Dat is de Sym Orbit II! Verkrijgbaar in diverse kleuren en als bromscooter of snorscooter.

 

De Sym Orbit II scooter heeft een Euro 4 50cc 4-takt motor met een laag brandstofverbruik die voldoet aan de laatste milieueisen. Dit is een zeer betrouwbare scooter met hoge prestaties tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar een goedkope scooter? Dan is de Sym Orbit Euro 4 echt een scooter voor u.

 

De Sym Orbit II scooter heeft een sportieve design, met de strakke lijnen, de rode remklauw, de 5-spaak sportvelgen en de schijfrem bij het voorwiel voor extra remvermogen. Hierdoor is deze scooter vooral bij de jongere generatie in trek.

 

Maar naast het sportieve vermogen is er ook zeker aandacht voor comfort geweest. Zowel de bestuurder als de passagier zitten zeer comfortabel op het extra ruime zadel met een hoge zitpositie. Daarnaast heeft de Orbit II een breed steunvlak voor de voeten.

 

Onder de buddyseat is genoeg ruimte voor het opbergen van een helm.

De Sym Orbit II is uit te breiden met vele accessoires, zoals handmoffen, topcases en dragers.

 

Extra garantie krijgt u van Sym, als u deze Sym Orbit II Euro 4 koopt en onderhoud door de erkende dealer volgens het onderhoudsschema laat uigvoeren, dan kunt u rekenen op maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie!

Meer details

    Aanbiedingen