• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam
Piaggio MP3 500 LT Business Auto 4T Bekijk groter

Adviesprijs: € 10.475,00

Piaggio MP3 500 LT Business Auto 4T

€ 10.992,00

Piaggio MP3 500 LT Business is de meest elegante en prestigieuze uitvoering van de MP3-familie.

 

Automobilisten die hun een B-rijbewijs hebben gehaald voor 19 januari 2013 mogen deze ultramoderne motorscooter besturen. Die een innovatieve, wendbare en veilige oplossing is voor het rijden in druk (stads)verkeer.


De Piaggio MP3 LT beschikt over twee voorwielen, heeft het unieke voordeel is dat automobilisten met enkel een rijbewijs B dit voertuig mogen besturen.

 

Door de dubbele voorwielen heeft de Piaggio MP3 nieuwe normen gesteld op het gebied van dynamische stabiliteit en zorgt deze opvallende motorscooter voor een opmerkelijke rijervaring.


De twee voorwielen zijn onafhankelijk opgehangen, waardoor de stabiliteit in bochten aanzienlijk hoger is ten opzichte van een conventionele motorscooter of motorfiets. Ook bij hogere snelheden gedraagt de MP3 zich uiterst stabiel, zelfs wanneer in de luchtwerveling achter een groot voertuig wordt gereden, waardoor de veiligheid zich op een hoog niveau bevindt.


De voordelen van de configuratie met drie wielen komen ook nadrukkelijk tot uiting wanneer het wegdek nat of glad is, of in omstandigheden die kritiek zijn voor conventionele tweewielers. De Piaggio MP3 LT rijdt als een perfecte, normale scooter. Maar in de stad en in stadscentra zijn het veiligheidsniveau en de stabiliteit ongekend hoog, omdat op wegen met een slecht of hobbelig wegdek kan worden gereden en de MP3 geen moeite heeft met zaken als tramrails, gaten in de weg en putdeksels. En om de veiligheid nog verder te vergroten wordt dit model vanaf nu met ABS en ASR geleverd!

Meer details

Merk:
Piaggio
Motortype:
1 cilinder, 4-takt, vloeistof gekoeld
Type/Model:
Piaggio MP3 500 LT Business 2014
Starter:
Elektrisch
Remsysteem voor:
Schijfrem, dubbele schijf Ø 258 mm
Remsysteem achter:
Schijfrem, enkele schijf Ø 240 mm
Rijbewijs:
B
Cilinderinhoud:
493 cc
Vermogen:
29,5 kW bij 7.250 tpm
Bandenmaat achter:
140/70-14 Tubeless
Tankinhoud (liter):
12 liter
Bandenmaat voor:
110/70-13 Tubeless
Gewicht (kg):
238 kg

Aanbiedingen