• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam
Piaggio MP3 500 Sport Advanced HPE Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 13.279,00

Piaggio MP3 500 Sport Advanced HPE

€ 12.879,00

Maak kennis met de meest geavanceerde MP3 motorscooter ooit. Ervaar de pure superkracht van de Piaggio MP3 500 Sport Advanced dankzij de 500 HPE-motor (High Performance Engine) en ontdek de vele nieuwe voorzieningen.

 

Dat de Piaggio MP3 500 Sport Advanced een zeer geavanceerde motorscooter is waar u veel bekijks mee zult trekken staat absoluut vast. De nieuwe MP3 500 Sport is uitgerust met nieuwe voorzieningen, heeft het herkenbare stoere en sportieve uiterlijk zoals we die al eerder zagen in de MP3-serie en is speciaal ontworpen voor een nog fantastischere rijervaring.

 

U heeft de keuze tussen verschillende rijmodussen die elk een eigen balans bieden tussen accelaratie, rijcomfort en brandstofverbruik. De Piaggio MP3 500 Sport Advanced heeft een uitstekende zithouding en een zeer comfortabel zadel met rugsteun waarop zowel de bestuurder als de medepassagier comfortabel kunnen zitten.

 

De Piaggio MP3 500 Sport Advanced is uitgerust met de nieuwe HPE motor (High Performance Engine). Deze sterke en zeer betrouwbare motor is zeer efficient, zuiniger en ongekend krachtig. Dankzij de Led- dagrijverlichting bent u altijd goed zichtbaar. De MP3 500 Advanced heeft een zeer compleet digitaal display en biedt de mogelijkheid om uw smartphone via het Piaggio MIA-multimediaplatform te verbinden met uw motorscooter. Met het MIA- systeem kunt u uw prestaties bewaken, ritten plannen en contact met de buitenwereld houden.

 

De belangrijkste nieuwe voorziening van de Piaggio MP3 500 Sport Advanced is toch wel de achteruitversnelling. Hierdoor is parkeren en manoeuvreren makkelijker dan ooit. Parkeer uw driewielige scooter dankzij de achteruitversnelling moeiteloos in ieder parkeervak.

Meer details

Merk:
Piaggio
Motortype:
1 cilinder, 4-takt HPE (High Performance Engine) Euro 4
Model:
MP3 500 Sport Advanced HPE
Type:
Motorscooter
Rijbewijs:
B
Vermogen:
32.5 kW (44,2 CV) @ 7,750 rpm
Cilinderinhoud:
493 cc
Verbruik:
4l/100lm

Aanbiedingen