• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Vespa Primavera 125 Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 5.149,00

Vespa Primavera 125

€ 4.859,00

De Vespa Primavera 125 is een zeer elegante motorscooter met het tijdloze kenmerkende Vespa design.

 

Wilt u een tijdloze motorscooter kopen met een retro look? De Vespa Primavera motorscooter met 125cc motor is niet alleen van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar zal dankzij het kenmerkende Vespa design zelfs na een aantal jaren nog in de smaakvallen. Een Vespa Primavera 125 kopen of leasen is dan ook een zeer goede investering!

 

Kiest u voor Vespa? Dan kiest u voor kwaliteit.
De body van de Vespa Primavera 125 motorscooter is van metaal en is daarmee van aanzienlijk betere kwaliteit en duurzamer dan menig andere scooter.

 

Het rijcomfort van de Vespa Primavera 125 is groot; deze Vespa motorscooter is wendbaar en heeft een uitstekende wegligging. Hiermee is de Vespa Primavera 125 een ideale motorscooter voor de beginnende motorscooterrijder. Bovendien is de Vespa Primavera 125 te besturen met een categorie A1 motorrijbewijs.

 

Bijzondere highlights van de Vespa Primavera 125 zijn:

 

- Zeer zuinige i-Get motor dat voldoet aan de laatste Euro 5 milieunorm

- ABS en ASR uitrusting

- LED verlichting

- Bike finder

- Op afstand te openen zadel

 

Wilt u een Vespa Primavera 125 kopen? Bij Amsterdam's Scootercity bent u aan het juiste adres! We leveren snel en zijn bovendien Vespa Premium Motorscooter dealer.

 

Uiteraard begrijpen we dat een Vespa scooter een grote aankoop is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om bij online bestellingen te betalen In3 termijnen.

Ook werken we met diverse financieringspartijen samen indien u de Vespa Primavera 125 wilt leasen. Informeer bij onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden voor een Vespa lease.

Meer details

Aanbiedingen