• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Piaggio MP3 

Welkom bij de grootste online scooterdealer van de Benelux: Amsterdam's Scootercity. Bij ons bestelt u de meest uitlopende scooters van diverse A-merken. In onze webshop vindt u de Piaggio MP3 scooter van Piaggio: één van de meest toonaangevende scootermerken dat er bestaat. De Piaggio MP3 is een scooter met twee voorwielen, wat het voertuig tot...

Welkom bij de grootste online scooterdealer van de Benelux: Amsterdam's Scootercity. Bij ons bestelt u de meest uitlopende scooters van diverse A-merken. In onze webshop vindt u de Piaggio MP3 scooter van Piaggio: één van de meest toonaangevende scootermerken dat er bestaat. De Piaggio MP3 is een scooter met twee voorwielen, wat het voertuig tot een zeer stabiele scooter maakt.

 

Met een scooter van Piaggio heeft u een innoverende scooter in handen: Piaggio blijft haar producten doorlopend verbeteren en werken met de nieuwste innovaties en technologie. De Piaggio MP3 is één van deze innovaties. Met haar twee voorwielen is de Piaggio MP3 bijzonder stabiel en te berijden met een B rijbewijs. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment aan Piaggio MP3 scooters? Bekijk dan hieronder ons actuele aanbod of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam.

 


Meer
Toont 1 - 10 uit 10 items

Aanbiedingen