• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Aanbieding! Kymco Agility 16+ 300i ABS Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 5.598,00

Kymco Agility 16+ 300i ABS

€ 5.299,00

De Agility 16+ 300i ABS is een stijlvolle motorscooter, die standaard wordt geleverd met het geavanceerde Kymco Noodoe informatiesysteem.

 

De Kyco Agility is nu nog praktischer, technischer en voldoet daarom aan al uw wensen. De Agility 16+ 300i ABS heeft grote wielen (voor 16 ” en achter 14″) met een grote schijfrem met ABS aan de voorzijde en een vloeistof gekoelde 276 cc-motor met twee kleppen, voor geweldige prestaties met minimaal verbruik.

De Agility beschikt niet alleen over geavanceerde eigenschappen, maar is ook voorzien van een comfortabel en stijlvol design. Zo beschikt zowel de bestuurder als de passagier over voldoende ruimte dankzij het comfortabele zadel, is er plek voor twee integraalhelmen en beschikt de motorscooter over een ruime treeplank. Daarnaast is de Agility 16+ 300i ABS standaard uitgerust met een windscherm en handbeschermers, zodat u beschermd bent tegen slechte weersomstandigheden. Verder ontbreekt het bij deze Kyco motorscooter ook niet aan technologische snufjes. De Kymco Agility is namelik standaard uitgerust met het Kymco Noodoe-informatiesysteem, een persoonlijke assistent waarmee u de motorscooter op uw smartphone kunt aansluiten.

 

De Agility 300i is leverbaar in de volgende kleuren; mat zilver en donkerblauw.

Meer details

Aanbiedingen