Motorscooters


Motorscooter kopen

Wilt u een motorscooter kopen of leasen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment motorscooters. We hebben een uitgebreide voorraad motorscooters waar u zowel met een motorrijbewijs als autorijbewijs op mag rijden. Elke motorscooter wordt uit eigen voorraad geleverd, volledig rijklaar gemaakt en gratis bij u afgeleverd in heel Nederland.

Waarom een motorscooter kopen of leasen bij Amsterdam’s Scootercity?

Wanneer u een motorscooter bij ons koopt of leaset, profiteert u van diverse voordelen. Zo hebben we diverse financieringsmogelijkheden en kunt u in onze uitgebreide showroom in Amsterdam Zuid alle modellen zien én uitproberen.

  • Motorscooter kopen óf leasen
  • Officiële dealer van alle grote scootermerken
  • Gratis thuisbezorgd bij online aankoop
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Mogelijkheid tot bezoeken van showroom

A-merk motorscooters uit eigen voorraad

Amsterdam's Scootercity heeft een uitgebreid assortiment aan motorscooters van diverse A-merken, zoals Vespa, Piaggio, Yamaha en Peugeot.

Motorscooter leasen

Een motorscooter kost net iets meer dan een reguliere scooter. Mocht het momenteel niet uitkomen om het aankoopbedrag in 1 keer te voldoen, kies dan voor leasen. Met leasen betaalt u een vast bedrag per maand, maar kunt u wel direct gebruikmaken van de motorscooter. We vertellen u graag meer over onze financieringsmogelijkheden.

Motorscooter leasen

Maak een proefrit in een van onze showrooms

Een motorscooter koopt u niet zomaar. Laat u daarom adviseren én maak een proefrit, zodat u precies weet welke motorscooter het beste bij u past. U bent van harte welkom in onze scootershowroom in Amsterdam Zuid!

Officiële Piaggio Premium motorscooterdealer

Amsterdam’s Scootercity is officieel dealer van alle grote merken én is daarnaast een Piaggio Premium Prime dealer. Dat betekent dat onze service en kwaliteit voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld door Piaggio Italië. Hierdoor kunnen we u nog sneller en beter helpen bij reparaties, het leveren van onderdelen en het afhandelen van scooters.

De voordelen van een motorscooter

Met een motorscooter kunt u files ontwijken, wat het een ideaal vervoersmiddel maakt voor woon- werkverkeer. Ook hoeft u niet te parkeren in een parkeervak, waardoor u bespaart op uw parkeerkosten.

  • Geen files
  • Geen parkeerkosten
  • Goedkoper dan een auto
  • Lager brandstofverbruik dan een auto
  • Schakelen is niet nodig

Wat is een motorscooter?

Een motorscooter is een scooter met een grotere cilinderinhoud dan normale scooters. Zodra een scooter een cilinderinhoud heeft van meer dan 50cc, dan wordt het gezien als motorscooter.

Welk rijbewijs heb ik nodig?

Om een motorscooter te rijden, heeft u een motorrijbewijs nodig. Het motorrijbewijs wordt ook wel rijbewijs A genoemd. Daarnaast bestaan er motorscooters waar u met een autorijbewijs (rijbewijs B) op mag rijden, zoals de Piaggio MP3 en Peugeot Metropolis.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het leasen of kopen van een motorscooter? Neem dan contact met ons op via 020 4708 340 of stuur een e-mail naar info@scootercity.nl. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen en geven u persoonlijk advies.

Voor meer informatie kunt u ook onze showroom in Amsterdam Zuid bezoeken. Als u toch in de buurt bent, kunt u ook direct een proefrit maken op uw toekomstige motorscooter.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking