• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Niu NQi GTS Sport Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 4.599,00

Niu NQi GTS Sport

€ 4.424,00

Met de prestaties van een 125cc motorfiets heeft NIU met de NQi GTS Pro een slimme elektrische scooter ontwikkeld waarmee u sneller en verder kunt rijden.

 

De NIU NQi GTS Sport gaat maar liefst 70 kilometer per uur en heeft met deze snelheid een actieradius van 90 km. Dankzij de dubbele accu’s heeft deze elektrische scooter dubbele capaciteit en prestaties. In maar liefst 3,5 uur zijn de accu’s geheel opgeladen.

 

De NQi GTS heeft drie verschillende rij-standen (Sport, Dynamic en E-Save) waarmee je flexibel bent om te rijden in de modus die het beste bij je past. De NIU NQi GTS gaat maar liefst 70 km/u en heeft in de E-Save modus een actieradius van maar liefst 170 km.

 

Net als zijn voorgangers is de NQi GTS uitgerust met cruise-control en kunnen de prestaties van de scooter gemonitord worden via de Cloud ECU waarbij via 17 verschillende voertuig statistieken kunnen worden opgevraagd. Dankzij de waterproof verbindingsstukken, is deze elektrische scooter uitermate geschikt voor het rijden in regen en zelf sneeuw.

 

Op het nieuwe Smart Dahsboard worden de verschillende rijmodi, snelheden en voertuigdiagnoses in verschillende kleuren getoond om u zo een duidelijk beeld te geven van de prestaties van uw elektrische scooter.

 

De NIU NQi GTS is voorzien van vele technologische hoogstandjes. Zoals het EBS regeneratief remsysteem dat de energie die vrijkomt bij remmen omzet in batterijvermogen. Of bijvoorbeeld de automatische uitschakelende knipperlichten.

 

Dankzij het volledige LED systeem, het CBS remsysteem en de waterdichte componenten bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit.

 

Bent u ondernemer? Profiteer dan van overheidskorting en subsidie op elektrisch vervoer.

 

Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-.

Meer details

Merk:
NIU
Model:
NQi GTS Pro
Type:
Elektrische motorscooter
Remsysteem voor:
220mm Dual-Piston Hydraulic Schijf Rem (CBS)
Remsysteem achter:
180mm Dual-Piston Hydraulic Disk Brake (CBS)
Actieradius:
170+ km
Vermogen:
3000 W
Bandenmaat achter:
120/70-12
Bandenmaat voor:
90/90-12
Verkoopprijs exclusief:
3573,55

Aanbiedingen