• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Niu MQi+ Sport Bekijk groter

Rijklaar prijs: € 2.599,00

Niu MQi+ Sport

€ 2.424,01

De NIU MQi+ elektrische scooter heeft hetzelfde ontwerp als de MQi-serie maar is aangepast voor rijden met twee personen en heeft een groter bereik. NIU scoort met de NIU MQi+ (voorheen NIU M+) veel plus punten!

In slechts 3,5 uur is de accu van deze elektrische scooter volledig opgeladen en geeft deze een bereik tot maar liefst 100 km. De accu is dan ook aanzienlijk verbeterd en de actieradius behoorlijk vergroot.

 

De NIU MQi+ elektrische scooter is verkrijgen in twee varianten, waarbij het verschil in de batterij zit. De NIU MQi+ Sport heeft een 48V 42Ah Panasonic batterij met een vermogen van 1400 Watt. De NIU MQi+ Lite heeft een EVE 48V 31Ah batterij met een vermogen van 1300 Watt en is iets goedkoper.

 

De Panasonic Lithium-ion accu van de NIU MQi+ is lichtgewicht en daardoor makkelijk mee te nemen naar huis of kantoor. Er is ook extra aandacht aan de veiligheid besteed. De NIU MQi+ is uitgerust met aureool koplicht voor bij daglicht. Dankzij de verlichting aan de zijkant bent u extra goed zichtbaar voor overig verkeer. Het remsysteem is vernieuwd en nu nog veiliger.

 

Overige kenmerken:

 

- LED dashboard

- USB charger

- GPS

- Anti-diefstal

- Cruise-control

 

Wilt u een elektrische scooter kopen waarmee u comfortabel met zijn tweeën op kunt rijden? Dan is de NIU MQi+ absoluut de juiste scooter voor u! Bekijk alle elektrische NIU scooters in onze NIU Superior store.

 

Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-.

Meer details

Merk:
NIU
Model:
M+
Type:
Elektrische Scooter
Remsysteem voor:
180 mm Dual-Piston Hydraulic Rem Schijf (CBS)
Remsysteem achter:
180 mm Dual-Piston Hydraulic Rem Schijf (CBS)
Actieradius:
100+ km
Vermogen:
1200 W
Bandenmaat achter:
90/90-10
Bandenmaat voor:
90/90-10
Verkoopprijs exclusief:
2003,31
Verkoopprijs inclusief:
2424,0051

1 vergelijkbare producten

Aanbiedingen