• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
Niu NQi Cargo Bekijk groter

Niu NQi Cargo

€ 2.999,00

De NIU NQi Cargo is de elektrische bezorgscooter van het innovatieve e-scooter merk NIU. Met een topsnelheid van 45 kilometer per uur en een uitneembare Lithium accu.

 

Schoon en goedkoop uw goederen meenemen op de scooter? Dat kan nu met de 100% elektrische NIU NQi Cargo (voorheen NIU N Cargo) e-scooter.

 

De NIU NQi Cargo heeft een verstevigde beugel waarop veilig bezorgboxen kunnen worden geïnstaleerd. Net als de overige NIU elektrische scooters, is ook de NQi Cargo uitgerust met het modernste lithium-ion batterijpakket dat ontwikkeld werd door Panasonic, Samsung en LG. De uitneembare accu is licht in gewicht en kan daardoor gemakkelijk worden meegenomen om op te laden. Binnen zes uur is de accu volledig opgeladen. De accu heeft een actieradius van 70 kilometer met slechts één oplaadbeurt.

 

Ook deze NIU scooter is voorzien van de nieuwste slimme technologie. Via de NIU App kan alles gemonitord worden, van batterij verbruik en rijgedrag tot een anti-diefstal systeem dat waarschuwt wanneer de NQi Cargo wordt verplaatst.

 

Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-.

Meer details

Verkoopprijs exclusief:
2478,51

27 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

Aanbiedingen