• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam
Urban Arrow Shorty EPP Bosch Performance Disc 400W Wit Bekijk groter

Urban Arrow Shorty EPP Bosch Performance Disc 400W Wit

€ 4.490,00

De Urban Arrow Shorty is een elektrische bakfiets met trapondersteuning en de ideale woon-werk fiets. U vervoert snel en veilig uw boodschappen, laptop en huisdier. De e-bike kan worden uitgebreid met verschillende accessoires. De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met dikke banden en natuurlijk de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is. De actieradius ligt tussen de 50 en 70km, afhankelijk van de hoeveelheid lading die u vervoert.

 

U vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. De Shorty maakt bijna geen geluid.

 

Met de Shorty gaat u als een fietskorier door de stad. De fiets heeft een draagvermogen van 85 kg. Dus u kunt met gemak een boodschappentas, uw laptop meenemen.

 

De Shorty is een fiets voor jong en oud. Het bijgeleverde plateau zorgt ervoor dat de onderkant van de zak afgesloten kan worden en bijvoorbeeld uw hondje gezellig mee kan kijken naar het verkeer.

 

Deze uitvoering is uitgevoerd met een 36 volt, 400W Lithium-Ion batterij en de Bosch Intuvia Active motor. Deze bakfiets heeft een NuVinci traploze versnelling, dit is anders dan bij andere merken. U heeft dan geen versnelling meer wat u moet intrappen, u kunt exact bepalen wat u het fijnst vindt. De Urban Arrow heeft standaard 2 hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn aan te raden in een heuvelachtig gebied.

Meer details

Merk:
Urban Arrow
Motortype:
Bosch Performance
Type:
Shorty
Type/Model:
Shorty Bosch Performance Disc 400W
Kleur:
Wit of zwart
Frame:
Aluminium
Accu:
Powerpack 400W
Actieradius:
50 km (met lading) / 70 km
Versnellingen:
Traploze versnelling (NuVinci N380)
Vermogen:
250W
Gewicht (kg):
38
Remsystemen:
Hydraulische schijfremmen

20 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

Aanbiedingen