• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam
Urban Arrow Cargo XXL Bosch Performance Disc 400W Wit Bekijk groter

Urban Arrow Cargo XXL Bosch Performance Disc 400W Wit

€ 5.190,90

De Urban Arrow Cargo XXL is een elektrische bakfiets met trapondersteuning waarin u snel en veilig uw goederen vervoert. Deze e-bakfiets wordt standaard geleverd zonder Cargo box. De e-bike kan tot 275 kilo worden belast en worden uitgebreid met de Coolbox XXL, Sliderbox XXL, en Flightcase XXL. Uiteraard is bedrijfs- en reclamebestickering mogelijk. De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is. De actieradius ligt tussen de 50 en 70km, afhankelijk van de hoeveelheid lading die u vervoert.

 

Omdat de Cargo XXL zo opvallend is, is deze fiets dus ideaal om uw bedrijf ook onderweg te promoten. De verschillende cargo boxen zijn gemakkelijk te voorzien van uw logo en corporate identity.

 

Een kijkje onder de kap leert dat de motor waarmee de Cargo XXL is uitgerust een uiterst betrouwbaar en krachtig beest is. De XXL Wordt standaard geleverd met een Bosch Performance motor, 400W batterij en Shimano schijfremmen.

Meer details

Merk:
Urban Arrow
Motortype:
Bosch Performance
Type:
Cargo XXL
Type/Model:
Cargo XXL Bosch Performance Disc 400W
Kleur:
Wit of zwart
Frame:
Aluminium
Accu:
Powerpack 400W
Actieradius:
50 km (met lading) / 70 km
Versnellingen:
Traploze versnelling (NuVinci N380)
Vermogen:
250W
Remsystemen:
Hydraulische schijfremmen

20 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

Aanbiedingen