• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam
Urban Arrow Cargo XL Bosch Performance CX Disc 500W Bekijk groter

Urban Arrow Cargo XL Bosch Performance CX Disc 500W

€ 5.432,90

De Urban Arrow Cargo XL is een elektrische bakfiets met trapondersteuning waarin u snel en veilig uw goederen vervoert. Standaard worden de Urban Arrow Flatbed e-bakfietsen geleverd zonder de Cargobox. De e-bike kan tot 275 kilo worden belast en worden uitgebreid met de Coolbox XL, Sliderbox XL, en Flightcase XL. Uiteraard is bedrijfs- en reclamebestickering mogelijk. De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is. De actieradius ligt tussen de 50 en 70km, afhankelijk van de hoeveelheid lading die u vervoert.

 

Er zijn drie verschillende Cargo bakken beschikbaar voor de XL. Daarbij is het interieur van de meeste bakken naar wens in te richten en is het exterieur bovendien te voorzien van uw logo of reclameboodschap.

De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is.

 

Deze uitvoering is uitgevoerd met een 500W Lithium-Ion batterij en de Bosch Intuvia Performance CX Disc motor. Deze uitvoering heeft meer torque en meer accuinhoud. Deze bakfiets heeft een NuVinci traploze versnelling, dit is anders dan bij andere merken. U heeft dan geen versnelling meer wat u moet intrappen, u kunt exact bepalen wat u het fijnst vindt. De Urban Arrow heeft standaard 2 hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn aan te raden in een heuvelachtig gebied.

Meer details

Merk:
Urban Arrow
Motortype:
Bosch Performance
Type:
Cargo XL
Type/Model:
Cargo XL Bosch Performance
Kleur:
Wit of zwart
Frame:
Aluminium
Accu:
Powerpack 500W
Actieradius:
50 km (met lading) / 70 km
Versnellingen:
Traploze versnelling (NuVinci N380)
Vermogen:
250W
Gewicht (kg):
43
Remsystemen:
Hydraulische schijfremmen

20 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

Aanbiedingen